Dakkapel Modulair Traditioneel

offerte aanvragen

Stap 1 van 5

Wilt u verschillende types in een combinatie? Dan kunt u hieronder de verdeling aangeven.

Vul hier de dakhelling in. Velux heeft hier een handige app voor: VELUX Roof Pitch App

Overige raamtypen, beglazingen en combinaties zijn mogelijk op aanvraag.

Dakkapel Modulair Traditioneel
Dakkapel Modulair Traditioneel
Dakkapel Modulair Traditioneel

 Dakkapel Modulair Traditioneel

 

Meer daglicht en extra ruimte

in één dag

Uw zolder omturnen tot een volwaardige kamer … u droomt er al langer van. Denk eens aan de extra ruimte die u ermee krijgt. Eindelijk die extra slaapkamer. Of een mooie hobby- of studeerruimte. Misschien krijgen uw kinderen nu die grote speelkamer waar ze al zo lang op hopen. En vergeet ook de waardevermeerdering van uw woning niet! Woningen met een of meer dakkapellen worden vaak sneller verkocht, en meestal ook voor een betere prijs. Met de Dakkapel Modulair Traditioneel is het allemaal mogelijk.


U creëert er een maximale hoeveelheid extra ruimte mee. Hoeveel? Daarin heeft u min of meer de vrije hand, uiteraard afhankelijk van uw budget en de bouwkundige mogelijkheden.

Wat de dakramen betreft, heeft u de keuze uit de VELUX GGL of de VELUX GGU range. De GGU is een tuimelvenster met een vochtbestendige, onderhoudsarme kunststof beschermlaag. Ideaal voor bijvoorbeeld vochtige ruimten. Is die extra vochtwerendheid niet nodig, dan is het wit afgelakte GGL dakraam een uitstekende keus. Beide typen hebben standaard een ventilatieklep voor een optimaal binnenklimaat. Zowel de GGU als de GGL dakramen zijn helemaal voorbereid op de originele VELUX raamdecoratie en zonwering en rolluiken.

De door ons toegepaste VELUX dakramen zijn standaard voorzien van VELUX veiligheidsbeglazing. Die heeft een gelaagde binnenruit. Mocht het glas breken, dan blijven de scherven bij elkaar zonder naar binnen te vallen. In bijvoorbeeld een (kinder)slaapkamer of een speelruimte is dit een geruststellend idee! Ook andere beglazingstypen zijn mogelijk, bijvoorbeeld extra isolerend. 

Dakkapel Modulair Traditioneel

Specificaties 

Dakkapel Modulair Traditioneel
  • VELUX ramen
  • Buitenzijde zink, antraciet gecoat, onderhoudsvrij
  • Rc-waarde 3,5 m2K/W
  • Veiligheidsglas type -70
  • Binnenafwerking gipsplaten of
    gegrond multiplex naar keuze
  • Vensterbank naar keuze
  • VELUX raamdecoratie toepasbaar
  • Duurzame EPDM dakbedekking

In veel gevallen zijn dakkapellen aan de achterzijde van uw woning vergunningsvrij te plaatsen . Het kan zijn dat bepaalde gemeenten toch beperkingen opleggen. We raden u aan dit vooraf te checken. Kijk bijvoorbeeld op www.omgevingsloket.nl.

Kies een ander type Modulaire dakkapel

Uw persoonlijke smaak maar bijvoorbeeld ook de extra ruimte die u wenst, zullen bepalend zijn voor uw keuze van het type modulaire dakkapel.

Modulaire

Dakkapel serre

Dakkapel Modulair Traditioneel

Meer ruimte en tot 3x meer daglicht

Niet alleen de schuine voorzijde bestaat uit VELUX dakramen, maar ook het ‘dak’. Daarmee biedt de Dakkapel Modulair Serre u tot wel 3 x meer lichtinval.

Modulaire

Dakkapel basis

Dakkapel Modulair Traditioneel

Extra ruimte in een compacte oplossing

In de Dakkapel Modulair Basis zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen.

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.

Dakkapel Modulair Traditioneel

Dakkapellen Modulair
Atoomweg 12
3542 AB  Utrecht
030-200 38 25

 
ING Bank: NL17INGB0008993166
KVK-nr: 73736104
BTW-nr: 859646361B01