fbpx

Dakkapel Modulair Basis

Dakkapellen Modulair | Modulaire dakkapel | Dakkapel basis binnenzijde
Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel basis | VELUX dakkapel

Dakkapel Modulair Basis

Extra ruimte binnen
een compacte oplossing

Door de schuin geplaatste VELUX dakramen in de Dakkapel Modulair Basis valt er meer daglicht uw kamer binnen. Daarmee heeft u dubbel voordeel. Uw ruimte wordt namelijk sowieso groter door het plaatsen van de Dakkapel Modulair Basis. Bovendien biedt de ruimte, door de grotere hoeveelheid daglicht, ook nog eens een grotere optische ruimtelijkheid. Dat is dan ook het grote winstpunt van dit type dakkapel ten opzichte van een traditionele dakkapel.

U bent vrij in de keuze van de grootte van de Dakkapel Modulair Basis. En daarmee vrij in de hoeveelheid extra toe te voegen ruimte aan uw woning. Door modulair uit te breiden (meerdere dakramen naast elkaar te koppelen, net zoals bij de VELUX dakkapel), bepaalt u zelf de grootte van de Dakkapel Modulair Basis. De Basis kan – meestal vergunningsvrij! – in één dag geplaatst worden door een monagepartner van Dakkapellen Modulair.

Wat de dakramen betreft, heeft u de keuze uit de VELUX GGL of de VELUX GGU range. De GGU is een tuimelvenster met een vochtbestendige, onderhoudsarme kunststof beschermlaag. Ideaal voor bijvoorbeeld vochtige ruimten. Is die extra vochtwerendheid niet nodig, dan is het wit afgelakte GGL dakraam een uitstekende keus. Beide typen hebben standaard een ventilatieklep voor een optimaal binnenklimaat. Zowel de GGU als de GGL dakramen zijn helemaal voorbereid op de originele VELUX raamdecoratie en zonwering en rolluiken.

De door ons toegepaste VELUX dakramen zijn standaard voorzien van VELUX veiligheidsbeglazing. Die heeft een gelaagde binnenruit. Mocht het glas breken, dan blijven de scherven bij elkaar zonder naar binnen te vallen. In bijvoorbeeld een (kinder)slaapkamer of een speelruimte is dit een geruststellend idee! Ook andere beglazingstypen zijn mogelijk, bijvoorbeeld extra isolerend. Bovendien heeft u voor de Dakkapel Modulair Basis en de Dakkapel Modulair Serre ook de keuze uit uitzettuimelvensters: de wit afgelakte GPL of de vochtbestendige GPU.

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | Raamtypes GGL, GGU, GPL, GPU

Specificaties 

Het aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel kan een langdurig en zelfs kostbaar traject zijn. Een Dakkapel Modulair bespaart veel moeite en geld, omdat dit traject in de meeste situaties niet nodig is. Omdat de opstand van een Dakkapel Modulair Serre en Dakkapel Modulair Basis nooit meer dan 60 cm uit het dakoppervlak steekt, vervallen de specifieke vergunningseisen voor een dakkapel. Hierdoor is een Dakkapel Modulair zelfs als tweede dakkapel of aan de voorzijde van de woning te plaatsen. Bovendien bespaart u tot € 600,- voor een vergunningsaanvraag. Controleer altijd via www.omgevingsloket.nl of er aanvullende vergunningseisen gelden in uw situatie.

offerte aanvragen

Stap 1 van 5

Vul hier de dakhelling in. Velux heeft hier een handige app voor: VELUX Roof Pitch App

Overige raamtypen, beglazingen en combinaties zijn mogelijk op aanvraag.

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.