fbpx

Dakkapel Modulair Serre

Dakkapellen Modulair | Meer daglicht | Dakkapel serre binnenzijde
Dakkapel modulair serre | Illustratie | Dakkapellen Modulair | dakkapel serre | Lichtinval
Dakkapellen Modulair | Modulaire dakkapel serre | VELUX dakkapel serre

Dakkapel Modulair Serre

Meer ruimte en tot 3 x meer daglicht
 

De Dakkapel Modulair Serre geeft u niet alleen veel extra ruimte, maar ook heel veel extra daglicht. Zelfs meer dan een traditionele dakkapel of de Dakkapel Modulair Basis. Dat komt doordat de dakramen schuin geplaatst zijn, én door de extra ramen in het ‘dak’ van de dakkapel. De Dakkapel Modulair Serre, op basis van de VELUX
dakkapel serre, bestaat uit VELUX dakramen, behalve de zijkanten. Dit geeft een ongelofelijk ruimtelijk gevoel. U heeft maximaal zicht naar buiten. Bovendien is elk van de VELUX dakramen ventilerend. Dit geeft u optimale controle over de hoeveelheid frisse lucht in de ruimte en daarmee over de kwaliteit van uw binnenklimaat.

 

De Dakkapel Modulair Serre kan in één dag geplaatst worden door een monagepartner van Dakkapellen Modulair. En in de meeste gevallen is het plaatsen van de dakkapel vergunningsvrij! Door meerdere dakramen als modules aan elkaar te koppelen, kunt u zelf de grootte van de Dakkapel Modulair Serre bepalen.

Wat de dakramen betreft, heeft u de keuze uit de VELUX GGL of de VELUX GGU range. De GGU is een tuimelvenster met een vochtbestendige, onderhoudsarme kunststof beschermlaag. Ideaal voor bijvoorbeeld vochtige ruimten. Is die extra vochtwerendheid niet nodig, dan is het wit afgelakte GGL dakraam een uitstekende keus. Beide typen hebben standaard een ventilatieklep voor een optimaal binnenklimaat. Zowel de GGU als de GGL dakramen zijn helemaal voorbereid op de originele VELUX raamdecoratie en zonwering en rolluiken.

De door ons toegepaste VELUX dakramen zijn standaard voorzien van VELUX veiligheidsbeglazing. Die heeft een gelaagde binnenruit. Mocht het glas breken, dan blijven de scherven bij elkaar zonder naar binnen te vallen. In bijvoorbeeld een (kinder)slaapkamer of een speelruimte is dit een geruststellend idee! Ook andere beglazingstypen zijn mogelijk, bijvoorbeeld extra isolerend. Bovendien heeft u voor de Dakkapel Modulair Basis en de Dakkapel Modulair Serre ook de keuze uit uitzettuimelvensters: de wit afgelakte GPL of de vochtbestendige GPU.

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | Raamtypes GGL, GGU, GPL, GPU

Specificaties 

Het aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel kan een langdurig en zelfs kostbaar traject zijn. Een Dakkapel Modulair bespaart veel moeite en geld, omdat dit traject in de meeste situaties niet nodig is. Omdat de opstand van een Dakkapel Modulair Serre en Dakkapel Modulair Basis nooit meer dan 60 cm uit het dakoppervlak steekt, vervallen de specifieke vergunningseisen voor een dakkapel. Hierdoor is een Dakkapel Modulair zelfs als tweede dakkapel of aan de voorzijde van de woning te plaatsen. Bovendien bespaart u tot € 600,- voor een vergunningsaanvraag. Controleer altijd via www.omgevingsloket.nl of er aanvullende vergunningseisen gelden in uw situatie.

offerte aanvragen

Stap 1 van 5

Vul hier de dakhelling in. Velux heeft hier een handige app voor: VELUX Roof Pitch App

Overige raamtypen, beglazingen en combinaties zijn mogelijk op aanvraag.

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.