fbpx

Dakkapel op maat

Realiseer meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot! Powered by  VELUX

Dakkapellen Modulair | Moduliare dakkapel traditioneel | Velux dakkapel | dakkapel vergunningsvrij

Stel uw dakkapel samen met Dakkapellen Modulair.

Een dakkapel met veel extra’s

Op zoek naar een dakkapel op maat? Goed idee, want met een dakkapel creëert u meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot. Dakkapellen Modulair ontwerpt en plaatst dakkapellen, op basis van VELUX-producten. Het modulaire systeem maakt het mogelijk dat u zelf uw dakkapel op maat kunt samenstellen. Uiteraard krijgt u hierbij deskundig advies. Uw duurzame kwaliteits-dakkapel wordt vervolgens vakkundig en snel gemonteerd. Wilt u een modulaire dakkapel op maat samenstellen, neem dan vandaag nog contact op met Dakkapellen Modulair.

Vijf typen dakkapellen op maat

Bij de keuze voor een dakkapel op maat zijn er meerdere factoren om rekening mee te houden. Zo is uw persoonlijke smaak natuurlijk belangrijk, maar ook de hoeveelheid extra ruimte en lichtinval die u wenst. Bij Dakkapellen Modulair kunt u kiezen uit vijf typen dakkapellen, namelijk ‘Traditioneel’, ‘Basic’ en ‘Serre. Voor elke dakkapel geldt dat er verschillende afmetingen mogelijk zijn. Zo kunt u altijd een dakkapel op maat samenstellen die op uw wensen aansluit.

Inspiratie voor uw VELUX dakkapel

Dakkapel op maat

Traditioneel en Basis

Wilt u een dakkapel op maat die in één dag geplaatst kan worden? Kijkt u dan eens naar de modulaire dakkapel ‘Traditioneel’. Elk onderdeel wordt van tevoren gefabriceerd. Eenmaal ter plekke worden de modules binnen een werkdag aan uw dak gemonteerd. Zo creëert u binnen no-time een maximale hoeveelheid extra ruimte. Gaat u liever voor een iets compactere oplossing voor extra daglicht? Dan is ‘Basis’ de dakkapel op maat voor u. Door de schuine plaatsing van de dakramen komt er nog meer daglicht naar binnen dan bij dakkapellen met recht geplaatste ramen.

Dakkapel Modulair Serre op maat

Wilt u meer ruimte en maximale lichtinval is, dan is de Dakkapel Modulair Serre iets voor u. Deze dakkapel op maat heeft niet alleen kiepramen aan de voorzijde; ook het dak van de dakkapel is van ramen voorzien. Daarom spreken we bij dit type eigenlijk van een dakserre. Met de Serre van dakkapel Modulair kunt u eindelijk die binnentuin op zolder beginnen, een ruim verlichte praktijkruimte maken of een fris en open studio-appartement inrichten.

dakkapellen modulair

Met Dakkapellen Modulair in één dag meer loopruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Basis

De meest optimale oplossing voor extra daglicht en ruimte.

Dakkapel Modulair Serre Hard Top

Meer ruimte, isolerend dak en tot 3 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Serre

Meer ruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair basis panorama

Nu nóg meer zicht, extra daglicht en gezond leefklimaat onder je dak

Dakkapel Modulair serre panorama

Voor een uitstekend beleefklimaat.

Waarom Dakkapellen Modulair?

Dakkapellen Modulair is gespecialiseerd in VELUX-producten. Het bedrijf ontwerpt en bouwt modulaire dakkapellen en dakserres, waarin VELUX dakramen een grote rol spelen. Door uitgekiende ontwerpen en slimme toepassingen van materialen, zorgen de producten van Dakkapellen Modulair voor nóg meer ruimte meer licht. Ook is het een peulenschil om passende accessoires te vinden voor uw dakkapel of dakserre. Er is namelijk een brede range aan raamdecoratie verkrijgbaar, dat speciaal is afgestemd op VELUX-dakramen. Bovendien zijn de dakserres van Dakkapellen Modulair zo ontworpen, dat een vergunning aanvragen (en betalen) meestal niet nodig is. U bespaart op kosten en wint tegelijk op ruimte en licht. Stel uw eigen dakserre samen op onze website en vraag vandaag nog een offerte aan.

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Inspiratie voor uw VELUX dakkapel

VELUX dakramen

Alle dakkapellen van Dakkapellen Modulair zijn voorzien van VELUX dakramen. Met 75 jaar expertise heeft het merk een betrouwbaar imago opgebouwd. Het universele karakter van VELUX-dakramen maakt het mogelijk dat er vele universele accessoires zijn ontwikkeld. Denk aan bevestigingssystemen, raamdecoratie en zonwering. U kunt hierbij kiezen tussen de VELUX GGL of de VELUX GGU range. De GGU is een tuimelvenster met een vochtbestendige, onderhoudsarme kunststof beschermlaag. Is die extra vochtwerendheid niet nodig, dan is het wit afgelakte GGL dakraam een uitstekende keus. Beide typen hebben standaard een ventilatieklep voor een optimaal binnenklimaat. Uw dakkapel op maat kunt u dus naar hartelust customizen bij Dakkapellen Modulair.

Bestel nu uw dakkapel op maat

Op de website van Dakkapellen Modulair kunt u eenvoudig uw dakkapel op maat samenstellen. Bij elke soort (Basis, Traditioneel of Serre) kunt u kiezen uit verschillende samenstellingen en afmetingen. Dakkapellen Modulair helpt u graag met het samenstellen van uw dakkapel. Is dat eenmaal gelukt, dan kunt u snelle, vakkundige montage en tien jaar garantie verwachten. Neem vandaag nog contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.

Of u nu in AmsterdamUtrecht of Rotterdam woont; Dakkapellen Modulair is er voor u!