fbpx

Dakkapel Den Haag

Realiseer meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot! Powered by  VELUX

Stel uw dakkapel samen met Dakkapellen Modulair.

Een dakkapel in Den Haag plaatsen

Uw woning in Den Haag transformeren tot een oase van licht en ruimte? Overweeg dan een dakkapel te laten plaatsen door Dakkapellen Modulair! Onze modulaire VELUX dakkapellen zijn de perfecte oplossing om uw woning in Den Haag te verrijken met extra woonruimte en natuurlijk daglicht. In dit artikel ontdekt u waarom een dakkapel plaatsen in Den Haag een slimme keuze is en hoe Dakkapellen Modulair u daarbij kan helpen.

Inspiratie voor uw dakkapel in Den Haag

voldoende daglicht

Modulaire dakkapellen

Den Haag, ook wel bekend als de Hofstad, is een stad met een rijke geschiedenis en prachtige architectuur. Als u in deze stad woont, begrijpt u het belang van het behouden van het karakter en de uitstraling van uw woning. Een dakkapel kan hierbij helpen. Het biedt niet alleen extra ruimte, maar kan ook het esthetische aspect van uw huis verbeteren. Bij Dakkapellen Modulair begrijpen we het belang van harmonie met de omgeving. Daarom bieden we modulaire dakkapellen die naadloos passen bij de stijl van uw woning in Den Haag.

 

Dakkapel plaatsen in Den Haag: Ons modulaire concept


U vraagt zich misschien af wat modulaire dakkapellen precies inhouden. Als u een dakkapel in Den Haag wilt plaatsen, begint u met het kiezen van een basismodel dat past bij uw behoeften en smaak. Elk basismodel is verkrijgbaar in verschillende vaste afmetingen. Als u meer licht en ruimte wilt, kunt u eenvoudig modules toevoegen. Deze modules worden vooraf gefabriceerd en kunnen snel worden geplaatst, waardoor de kosten laag blijven. Dit maakt het mogelijk om uw dakkapel in Den Haag betaalbaar te leveren en te installeren.

Dakkapel in Den Haag


Wilt u snel en gemakkelijk een offerte ontvangen voor uw dakkapel in Den Haag? Dat kan via onze website. U kunt uw modulaire dakkapel selecteren, de gewenste combinatie van VELUX dakramen kiezen (bijvoorbeeld 2, 3 of 4 rijen dakramen), en de afmetingen opgeven. Vervolgens selecteert u het type raam (GGL of GGU, tuimel- of uitzettuimelvenster). Om de plaatsing optimaal voor te bereiden, vragen wij u om foto’s van uw dak te uploaden en de dakhoek aan te geven. Vul daarna uw contactgegevens in en verstuur de offerteaanvraag. Binnenkort ontvangt u een persoonlijke prijsopgave voor het plaatsen van uw dakkapel in Den Haag.

dakkapellen modulair

Met Dakkapellen Modulair in één dag meer loopruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Basis

De meest optimale oplossing voor extra daglicht en ruimte.

Dakkapel Modulair Serre Hard Top

Meer ruimte, isolerend dak en tot 3 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Serre

Meer ruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair basis panorama

Nu nóg meer zicht, extra daglicht en gezond leefklimaat onder je dak

Dakkapel Modulair serre panorama

Voor een uitstekend beleefklimaat.

Waarom Dakkapellen Modulair?

De modulaire opbouw, compacte oplossingen waar geen vergunning voor nodig is, het gebruik van gerenommeerde VELUX-dakramen… we hebben al enkele belangrijke voordelen van Dakkapellen Modulair genoemd. We noemen er graag nog een. Met een dakkapel van Dakkapellen Modulair tovert u uw zolder in korte tijd om tot volwaardige kamer. Daar hoeft u zelf weinig voor te doen, want de monteurs van Dakkapellen Modulair leveren vlot en vakkundig werk. Die vakkundigheid wordt extra onderstreept met 10 jaar garantie op de montage (vraag naar de voorwaarden).

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Kies uw dakkapel in Den Haag

De wensen van onze klanten variëren, en daarom hebben we verschillende basismodellen ontworpen met elk hun eigen kenmerken. Welk dakkapelmodel past het beste bij uw woning in Den Haag? Bij Dakkapellen Modulair bouwen we elke dakkapel met hoogwaardige VELUX dakramen voor optimaal comfort en lichtinval.

Dakkapel Traditioneel

Een traditioneel model met een dicht dak en gesloten zijkanten. Dit model oogt strak en modern, en het transformeert uw zolderkamer tot een volwaardige slaap-, werk- of hobbykamer.

Dakkapel Serre

Licht van voren én van boven: de Dakkapel Serre creëert een gevoel van een binnentuin. Als u optimale lichtinval wilt, is dit de ideale keuze voor uw dakkapel in Den Haag.

Dakkapel Basis

De meest eenvoudige en betaalbare oplossing voor extra licht en ruimte. Dankzij de schuin geplaatste VELUX dakramen valt er meer natuurlijk licht binnen. Vaak is voor dit model geen vergunning nodig!

Dakkapel Panorama / -Serre

De naam ‘Panorama’ belooft een breed uitzicht op het prachtige Den Haag. Dit model maakt die belofte meer dan waar. Kiest u voor de Dakkapel Panorama-serre, dan kunt u ook ’s nachts genieten van de sterrenhemel.

Dakserre zolder

Neem contact op met Dakkapellen Modulair

Wilt u persoonlijk advies over het plaatsen van een dakkapel in Den Haag? Onze experts staan voor u klaar. Bel ons via het telefoonnummer rechts bovenaan deze pagina, en wij verbinden u met een ervaren professional. Samen met onze experts kunnen wij bij Dakkapellen Modulair snelle montage, topkwaliteit en maar liefst 10 jaar garantie bieden. Laat uw woning in Den Haag stralen met een prachtige dakkapel van Dakkapellen Modulair!

 

Dakserre zolder

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.