fbpx

Zolder renovatie

Realiseer meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot met ons modulaire dakkapelsysteem.

Supported by ­VELUX en 

DAK01477 Dakvenster Modulair serre panorama 1-1 binnen

Uw zolder laten renoveren? 

De zolder is vaak een onderbenutte ruimte die slechts dient als opslag voor oude spullen. Maar waarom niet profiteren van de extra vierkante meters die uw zolder te bieden heeft? Een zolderrenovatie stelt u in staat om deze ruimte om te vormen tot een extra slaapkamer, kantoor, speelruimte of zelfs een luxe badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos en het verhoogt ook nog eens de waarde van uw huis. De voordelen lopen nog meer op wanneer u meteen een dakkapel laat plaatsen. Hiermee creëert u meer licht en ruimte, waardoor de zolder een echte leef- of werkruimte wordt. Met de modulaire van Dakkapellen Modulair creëert u eenvoudig een dakkapel op maat, die perfect in de nieuwe plannen voor uw zolder past.

Laat uw zolder renoveren door experts

Bij het renoveren van uw zolder is het belangrijk om te werken met ervaren professionals die u kunnen helpen bij elke stap van het proces. Van het ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering, een deskundig team kan ervoor zorgen dat uw zolderrenovatie vlekkeloos verloopt en voldoet aan al uw wensen en behoeften. Wat betreft uw dakkapel kunt u rekenen op de expertise van Dakkapellen Modulair. Onze monteurs leveren vlot en vakkundig werk, wat we onderstrepen met 10 jaar garantie (vraag naar de voorwaarden).

Benieuwd naar wat Dakkapellen Modulair voor uw woning kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en/of ontvang vrijblijvend advies van onze deskundige adviseurs. Ontdek zelf de voordelen van onze glazen dakkapellen en geniet binnenkort van meer licht, ruimte en woongenot onder uw eigen dak.

dakkapellen modulair

Met Dakkapellen Modulair in één dag meer loopruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Basis

De meest optimale oplossing voor extra daglicht en ruimte. Met schuin geplaatste dakvensters zorgt de Dakkapel Modulair Basis voor meer licht en een grotere optische ruimtelijkheid.

Dakkapel Modulair Serre Hard Top

Met deze dakkapel wint u meer ruimte én tot wel 3 keer meer daglicht dan met een traditionele dakkapel. Het isolerende dak en de ventilatiemogelijkheden zorgen voor een uitstekend leefklimaat op zolder.

Dakkapel Modulair Serre

Meer ruimte en nóg meer daglicht? Deze glazen dakkapel haalt tot wel 5 keer meer daglicht naar binnen dan een traditionele dakkapel.

Dakkapel Modulair basis panorama

Haal buiten naar binnen met deze dakkapel. Door het gebruik van panoramische ramen geniet u van een adembenemend uitzicht en een maximale hoeveelheid daglicht. Ideaal voor het creëren van een lichte en ruime leefomgeving onder uw dak.

Dakkapel Modulair serre panorama

Deze dakkapel van glas biedt een uitstekend leefklimaat en een panoramisch uitzicht op uw omgeving. Met de Modulaire Dakkapel Serre Panorama creëert u een lichte en ruime ruimte waar u zich optimaal thuis zult voelen.

Waarom Dakkapellen Modulair?

De modulaire opbouw, compacte oplossingen waar geen vergunning voor nodig is, het gebruik van gerenommeerde VELUX-dakramen… we hebben al enkele belangrijke voordelen van Dakkapellen Modulair genoemd. We noemen er graag nog een. Met een dakkapel van Dakkapellen Modulair tovert u uw zolder in korte tijd om tot volwaardige kamer. Daar hoeft u zelf weinig voor te doen, want de monteurs van Dakkapellen Modulair leveren vlot en vakkundig werk. Die vakkundigheid wordt extra onderstreept met 10 jaar garantie op de montage (vraag naar de voorwaarden).

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Waar kunt u aan denken bij een zolder renovatie?

Tijdens het renoveren van de zolder kunt u verschillende aspecten aanpakken. Denk aan het plaatsen van isolatie, zodat er minder warmte verloren gaat door het dak. Denk ook aan elektriciteit, verlichting en connectiviteit zoals bekabeld internet voor het gamen en filmkijken. En natuurlijk werkt u direct de wanden mooi af en legt u vloerbedekking zoals laminaat of pvc. Een van de meest impactvolle toevoegingen aan uw zolder is toch wel een dakkapel. Deze biedt extra ruimte en licht, en opent ook de mogelijkheid voor een betere ventilatie en een prachtig uitzicht vanuit uw zolder.

DAK01477 Dakvenster Modulair serre panorama 1-1 binnen

Waarom juist nu een dakkapel plaatsen?

DAK01477 Dakvenster Modulair 4in1 combihellend duo 1-1

Een zolderrenovatie is hét moment om een dakkapel te overwegen. Tijdens de renovatie kan het plaatsen van de dakkapel naadloos geïntegreerd worden, waardoor u geen extra gedoe heeft door later nog een bouwproject te moeten starten. Door beide projecten tegelijkertijd uit te voeren, minimaliseert u dus de verstoring van uw dagelijkse leven. En door te kiezen voor Dakkapellen Modulair, kiest u voor nog meer gemak en minder overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd, doorgaans binnen een dag. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Haal alles uit uw zolderrenovatie

Ervaar de transformatie van uw zolder met een modulaire dakkapel van Dakkapellen Modulair. Bent u bezig met een zolderrenovatie en wilt u optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte? Vraag vrijblijvend advies aan huis aan en laat u inspireren door onze diverse typen dakkapellen en aanpasbare opties. Met verschillende samenstellingen en maatvoeringen kunt u de dakkapel creëren die perfect aansluit bij uw zolderrenovatie. Maak uw renovatieproject compleet met een prachtige en functionele dakkapel van Dakkapellen Modulair!

Dakserre zolder

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.