fbpx

Een Velux Dakkapel?

Realiseer meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot! Powered by  VELUX

Dakkapellen Modulair | Moduliare dakkapel traditioneel | Velux dakkapel | dakkapel vergunningsvrij

Meer ruimte én meer daglicht?

VELUX dakkapel met extra’s

In de wereld van de dakkapellen is VELUX een bekende naam. Met 75 jaar expertise heeft het merk een betrouwbaar imago opgebouwd. Het uitgekiende concept van modulaire dakramen maakt flexibele en universele toepassingen mogelijk. Dakkapellen Modulair ontwerpt en plaatst dakkapellen, op basis van VELUX-producten. Daarbij gaat Dakkapellen Modulair een stapje verder met bredere dakkapellen in strak en modern ontwerp. Nóg meer licht en ruimte, vakkundig en snel gemonteerd. Wilt u ook gebruik maken van de vele mogelijkheden van een dakkapel met VELUX dakraam? Neem dan vandaag nog contact op met Dakkapellen Modulair.

Waarom een VELUX dakkapel?

Doordat het merk VELUX wereldwijd dé standaard is geworden in dakramen, zijn de producten van VELUX flink gestandaardiseerd. Hierdoor kunnen monteurs zich specialiseren in één systeem, dat breed toegepast kan worden. De dakramen kunnen stand-alone in het dak worden gemonteerd, of worden verwerkt in modulaire dakkapellen of dakserres. Door het universele karakter van VELUX-producten, kunnen er ook universele accessoires worden ontwikkeld. Denk aan bevestigingssystemen, raamdecoratie en zonwering.

Bespaar op vergunningen

Een veelgehoorde verzuchting, wanneer het gaat over dakkapellen plaatsen, is dat het zoveel gedoe is een vergunning te regelen. De aanvraag bij de gemeente, met alle papierwerk en wachttijd, vergt nogal wat geduld. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kosten. Bij Dakkapellen Modulair heeft u daar in de meeste gevallen geen omkijken naar. Uw VELUX dakkapel is zo ontworpen, dat deze (aan de achterzijde van uw woning) zonder vergunning geplaatst kan worden. Hiervoor kunnen we geen garanties afgeven, omdat elke gemeente haar eigen beleid voert. Check dit dus wel altijd even van tevoren bij uw gemeente.

Waarom Dakkapellen Modulair?

Dakkapellen Modulair is gespecialiseerd in VELUX-producten. Het bedrijf ontwerpt en bouwt modulaire dakkapellen en dakserres, waarin VELUX dakramen een grote rol spelen. Door uitgekiende ontwerpen en slimme toepassingen van materialen, zorgen de producten van Dakkapellen Modulair voor nóg meer ruimte meer licht. Ook is het een peulenschil om passende accessoires te vinden voor uw dakkapel of dakserre. Er is namelijk een brede range aan raamdecoratie verkrijgbaar, dat speciaal is afgestemd op VELUX-dakramen. Bovendien zijn de dakserres van Dakkapellen Modulair zo ontworpen, dat een vergunning aanvragen (en betalen) meestal niet nodig is. U bespaart op kosten en wint tegelijk op ruimte en licht. Stel uw eigen dakserre samen op onze website en vraag vandaag nog een offerte aan.

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Inspiratie voor uw VELUX dakkapel

Bij Dakkapellen Modulair kunt u kiezen uit drie unieke ontwerpen: Traditioneel, Basis en Serre. Bij elke soort kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, zodat u altijd wel een VELUX dakkapel vindt die bij u past. Hoe licht en ruim wilt u het hebben?

Ter inspiratie heeft Dakkapellen Modulair een aantal projecten op haar website geplaatst. Bekijk hoe de zolder van een klant in Driebergen-Rijsenburg is omgetoverd tot ‘ruimte met meerdere functies’. Zie hoe bij Best Western Hotel Slenaken een heuse ‘Skyroom’ is gerealiseerd met Dakkapellen Modulair’s VELUX dakserre.

dakkapellen modulair

Met Dakkapellen Modulair in één dag meer loopruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Basis

De meest optimale oplossing voor extra daglicht en ruimte.

Dakkapel Modulair Serre Hard Top

Meer ruimte, isolerend dak en tot 3 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Serre

Meer ruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair basis panorama

Nu nóg meer zicht, extra daglicht en gezond leefklimaat onder je dak

Dakkapel Modulair serre panorama

Voor een uitstekend beleefklimaat.

Neem snel contact op

Bent u inmiddels overtuigd dat u een VELUX dakkapel wilt laten plaatsen, of bent u op zoek naar meer informatie? Dakkapellen Modulair staat voor snelle, vakkundige montage en tien jaar garantie. Neem vandaag nog contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte. Van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag tot aan Groningen. 

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.