fbpx

Dakkapel Amsterdam

Realiseer meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot! Powered by  VELUX

Stel uw dakkapel samen met Dakkapellen Modulair.

Een dakkapel in Amsterdam plaatsen


Heeft u een woning met schuin dak in Amsterdam? Met een dakkapel creëert u extra licht en ruimte! Maak van uw bergzolder een volwaardige slaap-, werk- of speelkamer, een atelier of een studio. Dakkapellen Modulair levert dakkapellen op maat die voorzien zijn van VELUX dakramen. Bovendien hebben ze niet alleen ramen aan de voorkant, maar ook aan de zij- en bovenkant (afhankelijk van het model dat u kiest). Dankzij de afmetingen en het schuin aflopende dak zijn de dakkapellen in Amsterdam veelal zonder vergunning te plaatsen. Ook toe aan meer daglicht, ruimte en woongenot?  Stel zelf uw dakkapel samen: kies een basismodel en voeg eenvoudig modules toe, of bel ons voor meer informatie.

Inspiratie voor uw dakkapel in Amsterdam

voldoende daglicht

Modulaire dakkapellen

Het concept van Dakkapellen Modulair zit al in onze naam; de dakkapellen die we bij u in Amsterdam kunnen plaatsen zijn modulair. Dat betekent dat ze zijn opgebouwd uit een basisdeel, dat is uit te breiden met extra modules. U kiest allereerst uit een zestal basismodellen, die we hieronder zullen omschrijven. Vervolgens doorloopt u de stappen in onze offertemodule om uw dakkapel verder samen te stellen.

Zo werkt de offertemodule

Na het kiezen van het basismodel, bepaalt u uit hoeveel raamdelen we uw dakkapel in Amsterdam mogen opbouwen (bijvoorbeeld 2 of 5). Hoe meer delen, hoe groter de dakkapel, maar de afmetingen zijn nog steeds flexibel. Op de volgende pagina kiest u de gewenste afmetingen, tot meer dan 5 meter horizontaal. Daarna volgt het gewenste type tuimelvenster (GGL of GGU), vult u de dakhelling in (raadpleeg voor ondersteuning de VELUX Roof Pitch App), uploadt u foto’s van uw dak en vult u uw gegevens in. Na het indienen van de offerteaanvraag ontvangt u spoedig antwoord van ons, tesamen met uw persoonlijke aanbieding voor uw dakkapel in Amsterdam.

dakkapellen modulair

Met Dakkapellen Modulair in één dag meer loopruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Basis

De meest optimale oplossing voor extra daglicht en ruimte.

Dakkapel Modulair Serre Hard Top

Meer ruimte, isolerend dak en tot 3 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Serre

Meer ruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair basis panorama

Nu nóg meer zicht, extra daglicht en gezond leefklimaat onder je dak

Dakkapel Modulair serre panorama

Voor een uitstekend beleefklimaat.

Waarom Dakkapellen Modulair?

De modulaire opbouw, compacte oplossingen waar geen vergunning voor nodig is, het gebruik van gerenommeerde VELUX-dakramen… we hebben al enkele belangrijke voordelen van Dakkapellen Modulair genoemd. We noemen er graag nog een. Met een dakkapel van Dakkapellen Modulair tovert u uw zolder in korte tijd om tot volwaardige kamer. Daar hoeft u zelf weinig voor te doen, want de monteurs van Dakkapellen Modulair leveren vlot en vakkundig werk. Die vakkundigheid wordt extra onderstreept met 10 jaar garantie op de montage (vraag naar de voorwaarden).

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Kies uw dakkapel in Amsterdam

Wat voor stijl dakkapel bij u in Amsterdam het beste past? Dat laten we over aan uw persoonlijke smaak en wensen. Zoekt u de meest compacte oplossing, het meeste zicht naar buiten of de grootste hoeveelheid daglicht? We lopen de 5 basismodellen kort langs. Zo kunt u alvast een voorselectie doen voor uw dakkapel in Amsterdam.

Dakkapel Traditioneel

In één dag creëren we maximale extra ruimte met deze dakkapel van traditioneel ontwerp. U bepaalt zelf hoeveel extra ruimte; de afmetingen gaan tot wel 586 x 211 cm. Veiligheidsglas, vochtbestendigheid en een ventilatieklep zijn zijn nog maar enkele van de features van deze traditionele dakkapel.

Dakkapel Serre

Bovenop extra ruimte biedt deze dakserre u tot 3x extra daglicht, dankzij de beglazing aan de voor- én bovenkant. Dankzij de uitsteek van minder dan 60 cm is in de meeste gevallen deze dakkapel in Amsterdam zonder vergunning aan de achterzijde van uw woning te plaatsen. Mocht het nodig zijn dan helpen we u graag met uw vergunningaanvraag.

Dakkapel Basis

De meest compacte oplossing voor extra licht en ruimte. Ideale dakkapel voor in de Amsterdamse binnenstad. Mag ‘ie toch wel wat groter? Dan koppelen we eenvoudig meerdere VELUX dakramen aan elkaar.

Dakkapel Panorama

Houd maximaal zicht op Amsterdam met dakkapel Panorama. De ramen lopen door tot laag boven de vloer, waardoor er een panoramisch uitzicht ontstaat. Wat een ervaring, alsof buiten naar binnen komt.

Dakkapel Panorama Serre

Panoramisch uitzicht met maximaal daglicht, dankzij de raampartij die vrijwel de gehele dakkapel beslaat. Amsterdam mag dan een grote stad zijn, met uw dakkapel Panorama Serre creëert u een geweldig leef-, werk- of speelklimaat op zolder.

Dakserre zolder

Neem contact op met Dakkapellen Modulair

Uiteraard leveren we niet alleen dakkapellen in Amsterdam, we plaatsen ze ook. Dat doen we vakkundig en meestal binnen één dag. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of stel direct online uw dakkapel samen. Amsterdam wordt iedere dag mooier met Dakkapellen Modulair.

Dakserre zolder

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.