fbpx

Op zoek naar een VELUX dakraam?

Dé standaard voor dakkapellen en dakserres. Powered by  VELUX

Waarom een Velux dakraam?

Waarom zou u kiezen voor VELUX dakramen in uw dakkapel of dakserre? Daarvoor kunnen we bij Dakkapellen Modulair talloze redenen noemen. Niet voor niets hebben we onze in-house ontworpen dakkapellen en -serres gebaseerd op VELUX dakramen. Het merk staat al 75 jaar voor dakvensters van de beste kwaliteit. Zowel door het design als door de duurzaamheid is VELUX uitgegroeid tot dé standaard dakraam over de hele wereld.

Mooie modulaire mogelijkheden

Door het modulaire karakter bieden VELUX dakramen een ongekende mate van flexibiliteit. Zo kunt u een VELUX dakraam monteren als stand-alone, dus rechtstreeks in het dak. Ook zijn ze zeer geschikt om te verwerken in dakkapellen en dakserres. Bij Dakkapellen Modulair hebben we zelfs al onze ontwerpen gebaseerd op VELUX dakramen. Verder heeft VELUX haar maatvoeringen gestandaardiseerd. Hierdoor kunnen wij ónze ontwerpen ook standaardiseren. Dit werkt voor ons erg prettig bij het berekenen en aanbieden van verschillende afmetingen. Zo weten wij en u altijd waar we aan toe zijn.

Passende raamdecoratie

De gestandaardiseerde maatvoering van VELUX dakramen heeft nog een voordeel: ook de verkrijgbare accessoires kunnen in standaard afmetingen worden aangeboden. Er is dan ook een breed scala aan warmtewering, verduistering, decoratie en insectenwering verkrijgbaar, speciaal om op uw VELUX dakraam te passen. Hier vindt u allerlei producten om op uw VELUX dakraam te monteren, waaronder:

  • rolgordijnen
  • plisségordijnen
  • jaloezieën
  • zonweringen
  • rolluiken

Waarom Dakkapellen Modulair?

Wij van Dakkapellen Modulair zijn gespecialiseerd in VELUX-producten. We ontwerpen en plaatsen onze eigen dakkapellen en dakserres. Door gebruik te maken van VELUX dakramen, zijn onze producten voorzien van alle voornoemde voordelen. Als u op zoek bent naar maximale lichtinval en benutting van de ruimte, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze expertise kunnen we losse VELUX dakramen monteren, maar nog veel liever stellen we voor u een complete dakkapel of dakserre samen. Onze experts staan voor u klaar, naam vandaag nog contact op voor een offerte.

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Extra veilig met VELUX dakramen

Ruimtes waar we een dakraam plaatsen, worden vaak gebruikt als slaapkamer of werkruimte. Hoe stevig het raam ook wordt geproduceerd, het blijft natuurlijk glas en glas is nou eenmaal breekbaar. Mocht het glas van uw VELUX dakraam onverhoopt breken, dan hoeft u zich geen zorgen te maken om een scherven-douche. De veiligheidsbeglazing is namelijk zo ontworpen, dat de scherven en splinters bij elkaar blijven en in het raamkozijn blijven hangen. Met VELUX dakramen kiest u dus voor extra veiligheid voor uzelf en uw gezin of uw collega’s.

dakvensters modulair

Met Dakvensters Modulair in één dag meer licht en ruimtelijker gevoel met de 2in1, 3in1 en 4in1 oplossingen.

Neem snel contact op

Bent u inmiddels overtuigd? Of bent u op zoek naar meer informatie? Dakkapellen Modulair staat voor snelle, vakkundige montage en tien jaar garantie. Neem vandaag nog contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.