fbpx

Dakkapel Modulair Serre Panorama

Dakkapel Modulair Serre Panorama

Voor een uitstekend leefklimaat
 

De zolder is vaak een ondergewaardeerde ruimte, terwijl juist de zolder bijzonder is. De enige plek in huis die niet bestaat uit vier simpele muren, zoals op de tussenverdieping of begane grond. De zolder is vaak  een ruimte met interessante hoekjes, nisjes en balken die een bijzondere sfeer creëren.

 

Maar om optimaal te kunnen genieten van die sfeer heb je wel daglicht en ruimte nodig. Met deze Modulaire Dakkapel Serre Panorama rekenen we definitief af met de donkere zolder, die zo onhandig in te delen is vanwege het schuine dak. 

Door de lengte van de ramen in deze dakkapel, heeft u een panoramisch uitzicht. En door de bovenramen komt zoveel daglicht binnen, dat de zolder met recht de meest lichte plek van het huis kan worden genoemd. Met deze hoeveelheid daglicht en uitzicht doet de zolder heel ruimtelijk aan, terwijl tegelijkertijd de sfeer van geborgenheid niet verloren gaat. En met de Modulaire Dakkapel Serre Panorama heeft u precies die ruimte extra om een badkamer te maken, of een werkplek waar u zich echt prettig voelt. 

Alle raamdecoratie en warmtewering van VELUX zijn ook toepasbaar op de Dakkapel Modulair Serre Panorama. Met VELUX buitenzonweringen bijvoorbeeld, zijn warmtewerend met behoud van uitzicht.

Wat de dakramen betreft, heeft u de keuze uit de VELUX GGL of de VELUX GGU range. De GGU is een tuimelvenster met een vochtbestendige, onderhoudsarme kunststof beschermlaag. Ideaal voor bijvoorbeeld vochtige ruimten. Is die extra vochtwerendheid niet nodig, dan is het wit afgelakte GGL dakraam een uitstekende keus. Beide typen hebben standaard een ventilatieklep voor een optimaal binnenklimaat. Zowel de GGU als de GGL dakramen zijn helemaal voorbereid op de originele VELUX raamdecoratie en zonwering en rolluiken.

De door ons toegepaste VELUX dakramen zijn standaard voorzien van VELUX veiligheidsbeglazing. Die heeft een gelaagde binnenruit. Mocht het glas breken, dan blijven de scherven bij elkaar zonder naar binnen te vallen. In bijvoorbeeld een (kinder)slaapkamer of een speelruimte is dit een geruststellend idee! Ook andere beglazingstypen zijn mogelijk, bijvoorbeeld extra isolerend. Bovendien heeft u voor de Dakkapel Modulair Basis en de Dakkapel Modulair Serre ook de keuze uit uitzettuimelvensters: de wit afgelakte GPL of de vochtbestendige GPU.

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | Raamtypes GGL, GGU, GPL, GPU

Specificaties 

Het aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel kan een langdurig en zelfs kostbaar traject zijn. Een Dakkapel Modulair bespaart veel moeite en geld, omdat dit traject in de meeste situaties niet nodig is. Omdat de opstand van een Dakkapel Modulair Serre en Dakkapel Modulair Basis nooit meer dan 60 cm uit het dakoppervlak steekt, vervallen de specifieke vergunningseisen voor een dakkapel. Hierdoor is een Dakkapel Modulair zelfs als tweede dakkapel of aan de voorzijde van de woning te plaatsen. Bovendien bespaart u tot € 600,- voor een vergunningsaanvraag. Controleer altijd via www.omgevingsloket.nl of er aanvullende vergunningseisen gelden in uw situatie.

offerte aanvragen

Stap 1 van 5

Vul hier de dakhelling in. Velux heeft hier een handige app voor: VELUX Roof Pitch App

Overige raamtypen, beglazingen en combinaties zijn mogelijk op aanvraag.

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.