fbpx

Dakkapel Rotterdam

Realiseer meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot! Powered by  VELUX

Stel uw dakkapel samen met Dakkapellen Modulair.

Dakkapel in Rotterdam laten plaatsen?


Wilt u meer ruimte creëren? Denkt u erover om bij u in Rotterdam een dakkapel te laten plaatsen? Dan bent  bij Dakkapellen Modulair aan het juiste adres! Bij ons slaagt u zeker met één van onze modulaire VELUX dakkapellen  Stel uw eigen dakkapel samen aan de hand van uw smaak en uw wensen voor extra ruimte en licht. Vervolgens komen onze vakmensen de dakkapel bij u in Rotterdam plaatsen. Dit kan soms zelfs binnen een dag. Met 10 jaar garantie weet u zeker dat u lang zult genieten van uw dakkapel.

Inspiratie voor uw dakkapel in Rotterdam

voldoende daglicht

Modulaire dakkapellen

Een modulair dakkapel? Wat is dat eigenlijk? Wilt u een dakkapel in Rotterdam laten plaatsen, dan kiest u allereerst een basismodel uit. Ieder model is in een aantal vaste afmetingen verkrijgbaar. Wilt u meer licht en ruimte, dan voegt u eenvoudig modules toe. Alle modules kunnen wij vooraf fabriceren en eenvoudig plaatsen, waardoor we bij u in Rotterdam de dakkapel voordelig kunnen leveren en plaatsen.

Gemakkelijk een offerte online aanvragen

Houdt u ook van snelheid en gemak? Vraag dan de offerte voor uw dakkapel in Rotterdam snel en eenvoudig aan via onze website. Kies uw modulaire dakkapel, de gewenste combinatie en de gewenste afmetingen. Vervolgens kiest u het raamtype. Om het plaatsen optimaal voor te bereiden vragen we u foto’s van het dak te uploaden en de helling van het dak aan te geven. Daarna vult u uw gegevens in en verzendt u de offerte-aanvraag. U zult spoedig uw persoonlijke prijsopgaaf ontvangen voor het plaatsen van de dakkapel bij u in Rotterdam.

dakkapellen modulair

Met Dakkapellen Modulair in één dag meer loopruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Basis

De meest optimale oplossing voor extra daglicht en ruimte.

Dakkapel Modulair Serre Hard Top

Meer ruimte, isolerend dak en tot 3 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Serre

Meer ruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair basis panorama

Nu nóg meer zicht, extra daglicht en gezond leefklimaat onder je dak

Dakkapel Modulair serre panorama

Voor een uitstekend beleefklimaat.

Waarom Dakkapellen Modulair?

De modulaire opbouw, compacte oplossingen waar geen vergunning voor nodig is, het gebruik van gerenommeerde VELUX-dakramen… we hebben al enkele belangrijke voordelen van Dakkapellen Modulair genoemd. We noemen er graag nog een. Met een dakkapel van Dakkapellen Modulair tovert u uw zolder in korte tijd om tot volwaardige kamer. Daar hoeft u zelf weinig voor te doen, want de monteurs van Dakkapellen Modulair leveren vlot en vakkundig werk. Die vakkundigheid wordt extra onderstreept met 10 jaar garantie op de montage (vraag naar de voorwaarden).

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Wat wordt uw dakkapel in Rotterdam?

Waar bent u naar op zoek? Zoekt u een dakkapel die de meeste extra ruimte geeft of juist het meeste extra licht?  Wij begrijpen dat iedere wens verschillend is en daarom hebben we een aantal basismodellen ontworpen met ieder hun eigen kenmerken. Met welke dakkapel maakt u Rotterdam een stukje mooier? Overigens bouwen we iedere dakkapel op met VELUX dakramen.

Dakkapel Traditioneel

Een raampartij met dicht dak en dichte zijkanten; zelfs dit traditionele model oogt strak en modern. Uw zolderkamer wordt een volwaardige slaap-, werk- of hobbykamer.

Dakkapel Serre

Licht van voren én licht van boven; met de Dakkapel Serre waant u zich in een binnentuin. Zoekt u optimale lichtinval, laat dan deze dakkapel bij u in Rotterdam plaatsen.

Dakkapel Basis

De meest basic en voordelige oplossing voor extra licht en ruimte. Door de schuin geplaatste VELUX dakramen valt er meer licht naar binnen en is deze dakkapel extra compact. Doorgaans zonder vergunning te plaatsen!

Dakkapel Panorama / -Serre

De naam ‘Panorama’ belooft een breed uitzicht op uw geliefde Rotterdam. Deze dakkapel maakt z’n belofte meer dan waar. Kiest u voor de dakkapel Panorama-serre, dan heeft u ook nog eens zicht op de sterrenhemel.

Dakserre zolder

Neem vandaag nog contact op met Dakkapellen Modulair

Wilt u liever een expert spreken over uw dakkapel in Rotterdam? Onze experts voorzien u graag van advies op maat. Bel ons via het telefoonnummer rechts bovenaan deze site en we verbinden u door. Iedere expert waarmee wij samenwerken heeft in hun eigen werkgebied ruime ervaring met het plaatsen van dakkapellen. Dankzij onze experts kunnen wij als Dakkapellen Modulair snelle montage, topkwaliteit en 10 jaar garantie bieden.

Dakserre zolder

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.