fbpx

Velux Montagepartner

Realiseer meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot! Powered by  VELUX

Dakkapellen Modulair | Moduliare dakkapel traditioneel | Velux dakkapel | dakkapel vergunningsvrij

 

De dakkapellen van Dakkapellen Modulair zijn alle voorzien van VELUX dakramen. Deze dakramen zijn inmiddels wereldwijd de standaard, vanwege gebruiksgemak en universele toebehoren. Voor de montage hiervan, werken wij samen met gecertificeerde VELUX Montagepartners door het hele land. Om optimaal van de VELUX dakramen te kunnen genieten, dienen deze namelijk vakkundig te worden gemonteerd. Wij kunnen ook de montage van losse VELUX dakramen voor u regelen. Neemt u Dakkapellen Modulair in de arm voor de montage van VELUX dakramen, dan weet u zeker dat dit wordt gedaan door een VELUX Montagepartner. En dat wordt iemand niet zomaar: om VELUX Montagepartner te worden, moet men o.a. trainingen volgen en certificaten behalen. Daarover vertellen we u graag meer.

Eisen VELUX Montagepartner

Een montagebedrijf dat VELUX dakramen kan plaatsen, mag zich nog niet direct VELUX Montagepartner noemen. Voor die titel moet het bedrijf of de vakman aan een aantal voorwaarden voldoen. VELUX toetst de financiële gezondheid en betrouwbaarheid van het montagebedrijf, om de kwaliteit ook indirect aan haar klanten te kunnen garanderen. Daarnaast dient de Montagepartner een aantal verplichte trainingen te volgen, om de VELUX producten op een vakkundige en veilige manier te kunnen monteren. Dat laatste wordt jaarlijks getoetst door een SKG-IKOB-inspecteur. Dit instituut beproeft de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van producten. Als deze tevreden is en het montagebedrijf het certificaat wordt verleend, komt het bedrijf of de vakman in aanmerking voor de titel VELUX Montagepartner. U kunt deze titel zien als een keurmerk voor het montagebedrijf. Nog even de vereisten op een rij, waar uw VELUX Montagepartner aan voldoet:

  • Financieel gezond en betrouwbaar bedrijf;
  • Volgt verplichte jaarlijkse trainingen;
  • Gecertificeerd door SKG-IKOB.

 

Waarom Dakkapellen Modulair?

Dakkapellen Modulair is gespecialiseerd in VELUX-producten. Het bedrijf ontwerpt en bouwt modulaire dakkapellen en dakserres, waarin VELUX dakramen een grote rol spelen. Door uitgekiende ontwerpen en slimme toepassingen van materialen, zorgen de producten van Dakkapellen Modulair voor nóg meer ruimte meer licht. Ook is het een peulenschil om passende accessoires te vinden voor uw dakkapel of dakserre. Er is namelijk een brede range aan raamdecoratie verkrijgbaar, dat speciaal is afgestemd op VELUX-dakramen. Bovendien zijn de dakserres van Dakkapellen Modulair zo ontworpen, dat een vergunning aanvragen (en betalen) meestal niet nodig is. U bespaart op kosten en wint tegelijk op ruimte en licht. Stel uw eigen dakserre samen op onze website en vraag vandaag nog een offerte aan.

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Schakel uw VELUX Montagepartner in

Wilt u er zeker van zijn dat uw VELUX dakraam vakkundig wordt gemonteerd door een betrouwbaar montagebedrijf? Neemt u dan contact op met Dakkapellen Modulair. Wij schakelen voor u binnen ons uitgebreide netwerk van VELUX Montagepartners. Ook wij hebben een kwaliteitsstandaard hoog te houden en de Experts waar wij mee werken, maken dit keer op keer waar. Uw dak- of kiepraam is bij ons in vakkundige handen. Schakel nu uw VELUX Montagepartner in door contact met ons op te nemen via tel:+31302003825.

Kies uw Modulaire dakkapel

Uw persoonlijke smaak maar bijvoorbeeld ook de extra ruimte die u wenst, zullen bepalend zijn voor uw keuze van het type modulaire dakkapel.

Modulaire Dakkapel traditioneel

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel traditioneel duo

Meer daglicht en extra ruimte in een dag

 

Van onze Dakkapel Modulair Traditioneel fabriceren we elk onderdeel van tevoren. Daardoor laat ook dit type zich in één dag plaatsen.

Modulaire Dakkapel
basis

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel basis duo

Extra ruimte in een compacte oplossing

 

In de Dakkapel Modulair Basis zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen.

Modulaire Dakkapel
Serre Hard Top

Meer ruimte, isolerend dak en tot 4x meer daglicht

 

In de Dakkapel Modulair Serre Hard Top zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen. 

Modulaire Dakkapel Serre

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel serre duo

Meer ruimte en
tot 4x meer daglicht

 

Niet alleen de schuine voorzijde bestaat uit VELUX dakramen, maar ook het ‘dak’. Daarmee biedt de Dakkapel Modulair Serre u tot wel 4 x meer lichtinval.

Modulaire Dakkapel
basis panorama

Nu nóg meer zicht en extra daglicht

 

Haal buiten naar binnen met deze dakkapel. Door de lengte van de ramen stroomt een overvloed aan daglicht de kamer in. En omdat de ramen tot laag boven de vloer doorlopen, heeft u een panoramisch uitzicht.

Modulaire Dakkapel
serre panorama

Ultiem uitzicht en uitstekend leefklimaat

 

De zolder is vaak een onder­gewaardeerde ruimte, terwijl juist de zolder bijzonder is. De zolder is vaak een ruimte met interessante hoekjes, nisjes en balken die een bijzondere sfeer creëren.

Neem snel contact op

VELUX dakramen

Zoals u inmiddels weet, is VELUX dé standaard voor dakkapellen en dakserres. Bij Dakkapellen Modulair zijn we helemaal verkocht en rusten we onze dakkapellen standaard uit met VELUX dakramen. We kunnen ons dan ook goed voorstellen, dat u van plan bent een of meer VELUX dakramen te laten plaatsen. De maatvoering van de tuimelvensters en kiepramen is gestandaardiseerd. Daar hebben we als VELUX Montagepartner veel profijt van, want zo weten we altijd waar we aan toe zijn. Als gebruiker heeft u ook voordeel van de gestandaardiseerde maatvoering. Dit heeft namelijk geleid tot een geweldig aanbod aan raambekleding en accessoires. Laat uw dakraam dan ook plaatsen door een VELUX Montagepartner, dan heeft u er tientallen jaren plezier van.

Bent u inmiddels overtuigd dat u een VELUX dakkapel wilt laten plaatsen, of bent u op zoek naar meer informatie? Dakkapellen Modulair staat voor snelle, vakkundige montage en tien jaar garantie. Neem vandaag nog contact op voor een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.