fbpx

VELUX dakraam plaatsen?

Dé standaard voor dakkapellen en dakserres. Powered by  VELUX

Velux dakraam plaatsen?

Bent u van plan een Velux dakraam te (laten) plaatsen? Goed idee! Dit gerenommeerde merk staat al decennia voor universele dakramen van hoge kwaliteit. Velux is wereldwijd dé standaard in tuimelvensters (kiepramen) voor in het dak. Producenten van raambekleding en accessoires hebben zich helemaal uitgeleefd op het merk. Hierdoor heeft u een uitgebreide keuze in rolgordijnen, montagesets en meer, wanneer u een Velux dakraam laat plaatsen. Als officiële montagepartner kunnen wij van Dakkapellen Modulair u van gedegen advies voorzien. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of lees eerst meer.

Mooie modulaire mogelijkheden

Soorten Velux dakramen om te plaatsen

 

VELUX heeft al ruim drie decennia ervaring met ramen voor het schuine dak. In die tijd heeft de Nederlandse producent vele innovaties doorgevoerd. Het resultaat, anno nu, is een wereldwijde standaard in dakvensters. Er zijn verschillende typen Velux dakramen die u kunt laten plaatsen: tuimelvensters, uitzettuimelvensters, 2-in-1 en 3-in-1 dakramen, balkon- en dakterrasvensters en daglichtsystemen. Dat laatste is een serie aan elkaar gekoppelde dakvensters, voor nog meer daglicht en woon-werkgenot. Daarnaast zijn er vele opties ontwikkeld als elektrische bediening, speciale beglazing en zelfregulerende ventilatiesystemen. De VELUX Solar Integrator maakt het mogelijk om VELUX dakramen in uw indak-zonnepanelensysteem te plaatsen.

Mogelijkheden met Velux dakramen

 

Het laten plaatsen van een Velux dakraam brengt nog meer mogelijkheden met zich mee. Het binnenlaten van daglicht is daar één van, de ruimtewinst met een modulaire dakkapel is er nog een en de vele opties maken het nog aantrekkelijker om een Velux dakraam te plaatsen. Daarnaast heeft u met Velux het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten, van rolgordijn tot zonwering en van vouwgordijn tot insectenhor.

Waarom Dakkapellen Modulair?

Wij van Dakkapellen Modulair zijn gespecialiseerd in VELUX-producten. We ontwerpen en plaatsen onze eigen dakkapellen en dakserres. Door gebruik te maken van VELUX dakramen, zijn onze producten voorzien van alle voornoemde voordelen. Als u op zoek bent naar maximale lichtinval en benutting van de ruimte, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze expertise kunnen we losse VELUX dakramen monteren, maar nog veel liever stellen we voor u een complete dakkapel of dakserre samen. Onze experts staan voor u klaar, naam vandaag nog contact op voor een offerte.

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Gezond binnenklimaat

Bij een gezond binnenklimaat denken we al snel aan luchtkwaliteit en temperatuur. Hoewel dat belangrijke factoren zijn, is er nog iets dat bijdraagt aan prettig werken en wonen: daglicht! Dat is dan ook een belangrijke reden om een Velux dakraam te (laten) plaatsen. Verander uw muffe zolderkamer in een fris verlichte slaapkamer of daglichtrijke werkruimte. Zo woont en werkt u met meer energie en focus. Een dakraam laat al snel 2x zoveel licht binnen als een verticaal raam. Laat u een van onze modulaire dakkapellen met Velux dakramen plaatsen, dan wint u ook nog eens flink aan ruimte.

dakvensters modulair

Met Dakvensters Modulair in één dag meer licht en ruimtelijker gevoel met de 2in1, 3in1 en 4in1 oplossingen.

Nu een Velux dakraam laten plaatsen

Als specialist in modulaire dakkapellen hebben wij de nodige ervaring om uw Velux dakraam vakkundig te plaatsen. Dat kunnen we natuurlijk wel zeggen, maar we geven u graag extra zekerheid middels 10 jaar garantie op de montage. Wilt u een Velux dakraam door ons laten plaatsen, of wilt u met ons de mogelijkheden voor modulaire dakkapellen bespreken? Neem vandaag nog contact op voor een offerte. Bel ons op 030-200 38 25 of stuur een e-mail naar info@dakkapellenmodulair.nl. Onze experts staan voor u klaar!

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.