fbpx

Modulaire Dakserre met VELUX ramen

Realiseer meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot! Powered by  VELUX

Dakkapellen Modulair | Meer daglicht | Dakkapel serre binnenzijde

Meer ruimte én meer daglicht?

Modulaire Dakserre met VELUX ramen

Overweegt u een VELUX dakkapelserre te laten plaatsen? Wanneer u op zoek bent naar nóg meer licht en ruimte, kijk dan ook eens naar een Modulaire Serre met VELUX ramen. Bij Dakkapellen Modulair kunt u terecht voor de mooiste dakserre-modules, die geheel naar eigen wens aan te passen zijn. Zo is er geen beperking in de breedtemaat van de serres en zijn er allerlei raamtypes met elkaar te combineren. Op deze manier creëert u met een Modulair dakserre flink wat extra ruimte op uw zolder en een maximale hoeveelheid daglicht. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, of lees eerst verder voor meer informatie.

Modulaire Dakserre

De dakserres van Dakkapellen Modulair bestaan uit twee rijen van twee tot vier VELUX dakramen. Elk van de ramen kunt u afzonderlijk openen, al naar gelang de hoeveelheid frisse lucht die u nodig heeft. Dakkapellen Modulair biedt drie modellen serres met VELUX dakramen, elk in een modern en strak design.

Drie modellen VELUX dakserres


Hoe ruim en licht wilt u de kamer hebben? Op dit moment werkt Dakkapellen Modulair met drie basismodellen: DUO, TRIO en QUATRO. De namen verklappen het aantal VELUX dakvenster per rij. Met twee rijen van twee is DUO de meest bescheiden oplossing, op de voet gevolgd door TRIO met twee rijen van drie en wie echt wil uitpakken kiest voor QUATRO. Elk van deze drie types kan weer in verschillende afmetingen geleverd worden. Die afmetingen hangen samen met het type dakramen dat u wenst. De kleinste dakserre is een DUO met VELUX MK06 dakramen. Deze is goed voor 186 x 233 cm. De grootste en breedste mogelijkheid is de QUATRO dakserre met UK04/08 dakvensters. Hiermee heeft u een VELUX dakserre van maarliefst 586 x 235 cm.

Heeft u ruimte voor een nog grotere dakserre? Onze dakserres zijn modulair te koppelen. Dan plaatsen  we er nog een vijfde of zelfs zesde dakvenster bij. Onze naam is niet voor niets Dakkapellen Modulair.

Waarom Dakkapellen Modulair?

Dakkapellen Modulair is gespecialiseerd in VELUX-producten. Het bedrijf ontwerpt en bouwt modulaire dakkapellen en dakserres, waarin VELUX dakramen een grote rol spelen. Door uitgekiende ontwerpen en slimme toepassingen van materialen, zorgen de producten van Dakkapellen Modulair voor nóg meer ruimte meer licht. Ook is het een peulenschil om passende accessoires te vinden voor uw dakkapel of dakserre. Er is namelijk een brede range aan raamdecoratie verkrijgbaar, dat speciaal is afgestemd op VELUX-dakramen. Bovendien zijn de dakserres van Dakkapellen Modulair zo ontworpen, dat een vergunning aanvragen (en betalen) meestal niet nodig is. U bespaart op kosten en wint tegelijk op ruimte en licht. Stel uw eigen dakserre samen op onze website en vraag vandaag nog een offerte aan.

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Kies uw Modulaire dakkapel

Uw persoonlijke smaak maar bijvoorbeeld ook de extra ruimte die u wenst, zullen bepalend zijn voor uw keuze van het type modulaire dakkapel.

Modulaire Dakkapel traditioneel

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel traditioneel duo

Meer daglicht en extra ruimte in een dag

 

Van onze Dakkapel Modulair Traditioneel fabriceren we elk onderdeel van tevoren. Daardoor laat ook dit type zich in één dag plaatsen.

Modulaire Dakkapel
basis

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel basis duo

Extra ruimte in een compacte oplossing

 

In de Dakkapel Modulair Basis zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen.

Modulaire Dakkapel
Serre Hard Top

Meer ruimte, isolerend dak en tot 4x meer daglicht

 

In de Dakkapel Modulair Serre Hard Top zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen. 

Modulaire Dakkapel Serre

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel serre duo

Meer ruimte en
tot 4x meer daglicht

 

Niet alleen de schuine voorzijde bestaat uit VELUX dakramen, maar ook het ‘dak’. Daarmee biedt de Dakkapel Modulair Serre u tot wel 4 x meer lichtinval.

Modulaire Dakkapel
basis panorama

Nu nóg meer zicht en extra daglicht

 

Haal buiten naar binnen met deze dakkapel. Door de lengte van de ramen stroomt een overvloed aan daglicht de kamer in. En omdat de ramen tot laag boven de vloer doorlopen, heeft u een panoramisch uitzicht.

Modulaire Dakkapel
serre panorama

Ultiem uitzicht en uitstekend leefklimaat

 

De zolder is vaak een onder­gewaardeerde ruimte, terwijl juist de zolder bijzonder is. De zolder is vaak een ruimte met interessante hoekjes, nisjes en balken die een bijzondere sfeer creëren.

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.

Voordelen van een Velux Dakserre

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het installeren van een Velux Dakserre op uw zolder:

Creëert extra woonruimte op zolder

Een van de grootste voordelen van een Velux Dakserre is de extra woonruimte die het creëert. Door het toevoegen van een dakserre, maakt u gebruik van de onbenutte ruimte op zolder en kunt u de leefruimte van uw huis vergroten.

Meer daglicht en frisse lucht

Een ander voordeel van een Velux Dakserre is dat het meer daglicht en frisse lucht binnenbrengt in uw huis. Door de slimme constructie van de dakserre, kunt u genieten van natuurlijk licht en luchtstroom, waardoor uw huis een gezonder en aangenamer leefklimaat heeft.

Energiebesparend

Een Velux Dakserre is ontworpen met het oog op energiebesparing. Door de slimme materialen en constructie isoleert de dakserre goed en zorgt het voor een goede luchtdichting. Dit betekent dat u minder energie verbruikt om uw huis te verwarmen en te koelen, wat resulteert in een vermindering van uw energierekening.

Verhoogt de waarde van uw huis

Een Velux Dakserre kan ook de waarde van uw huis verhogen. Het voegt niet alleen extra woonruimte toe, maar ook esthetische waarde en functionaliteit. Dit kan aantrekkelijk zijn voor potentiële kopers als u ooit besluit om uw huis te verkopen.

Projecten om trots op te zijn

Project
Webonderhoud

Modulaire Dakkapel Basis Utrecht

In navolging van de twee buren, heeft een derde bewoner een Modulaire Dakkapel Basis aangeschaft. Dat levert een mooi plaatje op van drie identieke dakkapellen op, die nauwelijks opvallen in het dakvlak.

Lees meer »
Project
Webonderhoud

Dakkapel serre Bergschenhoek

Bij deze woning liepen onze klanten tegen een herkenbaar probleem aan. Het benedenhuis was lekker ruim, de tussenverdieping voldeed ook aan hun wensen, maar de zolder was zo onpraktisch en moeilijk in te delen. Onze hulp werd ingeschakeld.

Lees meer »
Vergunningsvrije dakkapel, dakkapel vergunningsvrij | Dakkapel Modulair Basis | dakkapel utrecht
Project
Marjolein Verhoef

Dakkapel basis Utrecht

Twee buren in Utrecht kiezen voor een vergunningsvrije dakkapel met de Modulaire Dakkapel Basis. In deze uitvoering, de trio SK08, is hij maar liefst 3,80 meter breed. Door de strakke en subtiele uitstraling van de dakkapel ziet hij vanaf buiten bescheiden uit. Van binnen is de ruimtewinst verrassend!

Lees meer »
Project
Webonderhoud

Best Western Hotel Slenaken

Dakkapel Modulair Serre trio UK08/UK04
In het hoogst gelegen hotel van Nederland is deze serre geplaatst. Hotel
Slenaken maakt van deze kamer een ‘Skyroom’. Een prachtig ruime en lichte
kamer met een fenomenaal uitzicht.

Lees meer »