fbpx

Slaapkamer op zolder maken?

Realiseer meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot met ons modulaire dakkapelsysteem.

Supported by ­VELUX en 

DAK01477 Dakvenster Modulair serre panorama 1-1 binnen

Een slaapkamer op zolder maken?

Bij Dakkapellen Modulair begrijpen we dat het creëren van een slaapkamer op zolder een ambitieus project kan zijn. Daarom staan we klaar om u van A tot Z te ontzorgen en ervoor te zorgen dat uw zoldertransformatie soepel verloopt. Van het ontwerp tot de uitvoering, wij nemen alle aspecten van het proces op ons, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw nieuwe slaapkamer op zolder.

De voordelen van een slaapkamer op zolder

Als u extra slaapruimte wilt creëren in uw huis, is de zolder daarvoor een perfecte plek. Het omtoveren van de zolder tot een slaapkamer biedt namelijk een aantal voordelen. Allereerst geniet u van extra ruimte die doorgaans ruim is en perfect kan worden benut als extra slaapkamer, waardoor u de beschikbare ruimte in uw woning maximaliseert.

Bovendien leidt het omzetten van de zolder tot een volwaardige kamer tot een waardestijging van uw huis, waardoor u het mogelijk later voor een hogere prijs kunt verkopen. Daarnaast bevindt de zolderruimte zich vaak iets meer afgezonderd van de rest van het huis, waardoor een slaapkamer op zolder een oase van rust en privacy kan zijn. Tot slot biedt de zolder tal van mogelijkheden om deze in te richten als slaapkamer, helemaal naar uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw huis.

Als u overweegt om uw zolder om te toveren tot een slaapkamer, is het raadzaam om hiervoor een specialist in te schakelen. Deze kan u informeren over de mogelijkheden en advies geven voor de renovatie van uw zolder.

dakkapellen modulair

Met Dakkapellen Modulair in één dag meer loopruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Basis

De meest optimale oplossing voor extra daglicht en ruimte. Met schuin geplaatste dakvensters zorgt de Dakkapel Modulair Basis voor meer licht en een grotere optische ruimtelijkheid.

Dakkapel Modulair Serre Hard Top

Met deze dakkapel wint u meer ruimte én tot wel 3 keer meer daglicht dan met een traditionele dakkapel. Het isolerende dak en de ventilatiemogelijkheden zorgen voor een uitstekend leefklimaat op zolder.

Dakkapel Modulair Serre

Meer ruimte en nóg meer daglicht? Deze glazen dakkapel haalt tot wel 5 keer meer daglicht naar binnen dan een traditionele dakkapel.

Dakkapel Modulair basis panorama

Haal buiten naar binnen met deze dakkapel. Door het gebruik van panoramische ramen geniet u van een adembenemend uitzicht en een maximale hoeveelheid daglicht. Ideaal voor het creëren van een lichte en ruime leefomgeving onder uw dak.

Dakkapel Modulair serre panorama

Deze dakkapel van glas biedt een uitstekend leefklimaat en een panoramisch uitzicht op uw omgeving. Met de Modulaire Dakkapel Serre Panorama creëert u een lichte en ruime ruimte waar u zich optimaal thuis zult voelen.

Waarom Dakkapellen Modulair?

De modulaire opbouw, compacte oplossingen waar geen vergunning voor nodig is, het gebruik van gerenommeerde VELUX-dakramen… we hebben al enkele belangrijke voordelen van Dakkapellen Modulair genoemd. We noemen er graag nog een. Met een dakkapel van Dakkapellen Modulair tovert u uw zolder in korte tijd om tot volwaardige kamer. Daar hoeft u zelf weinig voor te doen, want de monteurs van Dakkapellen Modulair leveren vlot en vakkundig werk. Die vakkundigheid wordt extra onderstreept met 10 jaar garantie op de montage (vraag naar de voorwaarden).

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Meerdere slaapkamers op zolder?

Of u nu op zoek bent naar één grote slaapkamer op zolder of meerdere kleinere kamers, wij staan klaar om uw wensen om te zetten in realiteit.

Met ons team van ervaren professionals kunnen we elke ruimte op zolder omtoveren tot een functionele en stijlvolle slaapkamer. Of u nu extra ruimte nodig heeft voor gasten, een kantoor aan huis wilt creëren of een speelkamer voor de kinderen wilt maken, wij hebben de expertise en het vakmanschap om het voor elkaar te krijgen.

 

DAK01477 Dakvenster Modulair serre panorama 1-1 binnen

Dakvenster of dakkapel

DAK01477 Dakvenster Modulair 4in1 combihellend duo 1-1

Een belangrijke overweging bij het creëren van een slaapkamer op zolder is de hoeveelheid natuurlijk licht en ruimte die u wilt toevoegen. Met een dakvenster kunt u eenvoudig extra licht binnenlaten, terwijl een dakkapel meer ruimte en mogelijkheden biedt. Onze experts kunnen u adviseren over de beste optie voor uw specifieke situatie en ervoor zorgen dat de slaapkamer op zolder precies aan uw wensen voldoet.

 

Wij ontzorgen u van A-Z

Als u droomt van een slaapkamer op zolder, laat ons u dan helpen om die droom werkelijkheid te maken. Met onze expertise en toewijding kunnen we ervoor zorgen dat uw slaapkamer op zolder perfect wordt uitgevoerd, zodat u kunt genieten van alle voordelen die het met zich meebrengt.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het creëren van de perfecte slaapkamer op zolder voor u en uw gezin.

Dakserre zolder

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.