fbpx

Dakkapel op zolder

Realiseer meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot! Powered by  VELUX

Stel uw dakkapel samen met Dakkapellen Modulair.

Een dakkapel op zolder?


In veel huizen is de zolder de minst praktische ruimte. Door de schuine kanten beperkt het gebruik zich vaak tot opslag of wasruimte. Met een dakkapel op zolder creëert u meer licht en ruimte, waardoor de zolder een volledig bruikbare zolder
kamer wordt. Die extra slaapkamer waar u al zo lang over droomt, wordt hierdoor realiteit. Eindelijk kunt u die hobby- of studeerkamer, of speelkamer voor uw kinderen maken. Met verschillende typen modulaire dakkapellen en afmetingen heeft Dakkapellen Modulair een dakkapel voor elke zolder. Vraag nu een offerte aan of lees eerst meer.

Dakkapel Serre op zolder

Een belangrijke afweging, bij het uitzoeken van een dakkapel voor op zolder, is de hoeveelheid extra licht en ruimte die u wenst. Ook de snelheid en het gemak van het plaatsen zijn zaken om rekening mee te houden. Wilt u binnen één dag meer invallend daglicht en ruimte op zolder, kies dan voor de modulaire dakkapel ‘Traditioneel’. Elk onderdeel wordt van tevoren naar uw specificaties gefabriceerd, waardoor het plaatsen razendsnel gaat. Met het model ‘Basis’ heeft u de meest compacte oplossing. Modulaire dakkapel ‘Serre’, tenslotte, laat een maximale hoeveelheid extra daglicht binnen op zolder. Dat komt doordat deze dakserre is voorzien van dakramen aan de voor- én bovenkant.

Dakserre zolder

Inspiratie voor uw dakkapel op zolder

voldoende daglicht

Velux dakramen

Wanneer men het over dakramen heeft, dan valt vaak al snel de naam VELUX. Het merk heeft dan ook een reputatie opgebouwd als dé wereldwijde standaard voor dakramen. Uw dakkapel op zolder wordt door Dakkapellen Modulair standaard voorzien van VELUX dakramen, tuimelvensters en daglichtsystemen. Zodoende kunt u gebruik maken van het ruime aanbod aan raamdecoratie, rolgordijnen en accessoires die speciaal voor VELUX-dakramen gemaakt zijn.

Vergunningsvrije dakkapel op zolder

Wellicht heeft u al langere tijd de wens om een dakkapel op zolder te plaatsen, maar houdt het aanvragen van een vergunning u tegen. Begrijpelijk, want dit is vaak een kostbaar en tijdrovend proces. Doordat de dakramen in een schuine hoek ten opzichte van het dak worden geplaatst, steekt de dakkapel minder ver uit. Hierdoor kunnen de dakkapellen van Dakkapellen Modulair in de meeste gevallen zonder vergunning op zolder geplaatst worden. Vraag dit wel voor de zekerheid na bij uw gemeenteambtenaar, want elke gemeente heeft hier eigen regels voor.

dakkapellen modulair

Met Dakkapellen Modulair in één dag meer loopruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Basis

De meest optimale oplossing voor extra daglicht en ruimte.

Dakkapel Modulair Serre Hard Top

Meer ruimte, isolerend dak en tot 3 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Serre

Meer ruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair basis panorama

Nu nóg meer zicht, extra daglicht en gezond leefklimaat onder je dak

Dakkapel Modulair serre panorama

Voor een uitstekend beleefklimaat.

Waarom Dakkapellen Modulair?

De modulaire opbouw, compacte oplossingen waar geen vergunning voor nodig is, het gebruik van gerenommeerde VELUX-dakramen… we hebben al enkele belangrijke voordelen van Dakkapellen Modulair genoemd. We noemen er graag nog een. Met een dakkapel van Dakkapellen Modulair tovert u uw zolder in korte tijd om tot volwaardige kamer. Daar hoeft u zelf weinig voor te doen, want de monteurs van Dakkapellen Modulair leveren vlot en vakkundig werk. Die vakkundigheid wordt extra onderstreept met 10 jaar garantie op de montage (vraag naar de voorwaarden).

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Neem contact op met Dakkapellen Modulair

Bent u benieuwd wat Dakkapellen Modulair voor uw zolder kan doen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Bekijk de verschillende typen dakkapellen en kies uit de vele mogelijkheden in samenstelling en maatvoering. Of u nu in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam woont; Dakkapellen Modulair is er voor u! De realisatie van uw dakkapel op zolder is weer een stap dichterbij!

Dakserre zolder

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.