fbpx

Glazen dakkapel

Realiseer meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot met ons modulaire dakkapelsysteem.

Supported by ­VELUX en 

DAK01477 Dakvenster Modulair serre panorama 1-1 binnen

Stel uw glazen dakkapel samen met Dakkapellen Modulair.

Een glazen dakkappel laten plaatsen?

Bent u van plan om meer licht en ruimte te creëren in uw huis? Ontdek dan de innovatieve oplossingen van Dakkapellen Modulair. Met onze glazen dakkapellen haalt u meer daglicht binnen en schept u tegelijk extra ruimte. Van traditionele stijl tot aan dakkapellen met panoramisch uitzicht, iedere dakkapel is voorzien van topkwaliteit VELUX dakramen. Met vele opties voor maatvoeringen en afwerking stelt u de dakkapel op maat samen, die we dankzij de modulaire opbouw binnen een dag kunnen plaatsen. Zullen we kijken naar de mogelijkheden voor u? Ontvang vrijblijvend advies aan huis!

 

dakkapellen modulair

Met Dakkapellen Modulair in één dag meer loopruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Basis

De meest optimale oplossing voor extra daglicht en ruimte. Met schuin geplaatste dakvensters zorgt de Dakkapel Modulair Basis voor meer licht en een grotere optische ruimtelijkheid.

Dakkapel Modulair Serre Hard Top

Met deze dakkapel wint u meer ruimte én tot wel 3 keer meer daglicht dan met een traditionele dakkapel. Het isolerende dak en de ventilatiemogelijkheden zorgen voor een uitstekend leefklimaat op zolder.

Dakkapel Modulair Serre

Meer ruimte en nóg meer daglicht? Deze glazen dakkapel haalt tot wel 5 keer meer daglicht naar binnen dan een traditionele dakkapel.

Dakkapel Modulair basis panorama

Haal buiten naar binnen met deze dakkapel. Door het gebruik van panoramische ramen geniet u van een adembenemend uitzicht en een maximale hoeveelheid daglicht. Ideaal voor het creëren van een lichte en ruime leefomgeving onder uw dak.

Dakkapel Modulair serre panorama

Deze dakkapel van glas biedt een uitstekend leefklimaat en een panoramisch uitzicht op uw omgeving. Met de Modulaire Dakkapel Serre Panorama creëert u een lichte en ruime ruimte waar u zich optimaal thuis zult voelen.

Waarom Dakkapellen Modulair?

De modulaire opbouw, compacte oplossingen waar geen vergunning voor nodig is, het gebruik van gerenommeerde VELUX-dakramen… we hebben al enkele belangrijke voordelen van Dakkapellen Modulair genoemd. We noemen er graag nog een. Met een dakkapel van Dakkapellen Modulair tovert u uw zolder in korte tijd om tot volwaardige kamer. Daar hoeft u zelf weinig voor te doen, want de monteurs van Dakkapellen Modulair leveren vlot en vakkundig werk. Die vakkundigheid wordt extra onderstreept met 10 jaar garantie op de montage (vraag naar de voorwaarden).

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

De voordelen van een glazen dakkapel

Minder stoken met een dakkapel van glas

Het is goed mogelijk dat u met uw glazen dakkapel op energiekosten bespaart ten opzichte van uw huidige daksituatie. Op zonnige dagen creëert een glazen dakkapel een aangenaam broeikaseffect binnenshuis. Het glas laat warmte door van de zon, maar geeft relatief weinig warmte af naar buiten. De hoogwaardige materialen bieden namelijk een uitstekende isolatiewaarde. Hierdoor blijft uw woning op natuurlijke wijze warm, zelfs bij lagere buitentemperaturen.

VELUX dakramen en -vensters

Als erkende VELUX Montagepartner zorgen we ervoor dat uw glazen dakkapellen worden uitgerust met hoogwaardige VELUX dakramen en -vensters. We werken samen met gecertificeerde montagepartners door het hele land om een vakkundige montage te garanderen, essentieel voor de kwaliteit en duurzaamheid van uw dakkapel. Als u kiest voor Dakkapellen Modulair, kiest u voor de zekerheid van topmaterialen en montage door vakmensen die aan strenge eisen voldoen.

Uw offerte voor uw glazen dakkapel

Van advies tot oplevering, bij Dakkapellen Modulair bieden we u een volledige service. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en begeleiden u gedurende het hele proces. Uw glazen dakkapel van Dakkapellen Modulair is snel geplaatst, meestal binnen een dag. Dankzij het uitgekiende design is er in de meeste gevallen geen vergunning voor nodig. 

Benieuwd naar wat Dakkapellen Modulair voor uw woning kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en/of ontvang vrijblijvend advies van onze deskundige adviseurs. Ontdek zelf de voordelen van onze glazen dakkapellen en geniet binnenkort van meer licht, ruimte en woongenot onder uw eigen dak.

Dakserre zolder

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.