fbpx

Dakkapel Amersfoort

Realiseer meer daglicht, meer ruimte en meer woongenot! Powered by  VELUX

Dakkapel Amersfoort

Stel uw dakkapel samen met Dakkapellen Modulair.

Een dakkapel in Amersfoort plaatsen

Stelt u zich voor: uw krappe zolder, die nu slechts een opslagruimte lijkt, wordt omgetoverd tot een ruime kamer, badend in natuurlijk daglicht. Het is mogelijk, en wel met de modulaire dakkapellen en service van Dakkapellen Modulair. Met ruime keus aan basismodellen, diverse samenstellingen en vele opties stelt u eenvoudig de ideale dakkapel samen. Laat ook direct de dakkapel in Amersfoort plaatsen door het team van Dakkapellen Modulair. Vakkundig en vlot, vaak binnen een dag, maken we van uw zolder een plek waar u kunt werken, ontspannen of gewoon genieten van de extra ruimte.

De voordelen van modulaire dakkapellen in Amersfoort

Dakkapel in Amersfoort

Modulaire dakkapellen

Onze modulaire dakkapellen zijn de perfecte keuze voor uw woning in de regio Amersfoort. Ze bieden talloze voordelen en zijn speciaal ontworpen om uw zolder om te toveren tot een prachtige ruimte. Ze zijn flexibel aanpasbaar aan uw wensen, vaak vergunningsvrij te plaatsen en de installatie gebeurt razendsnel. Bovendien zijn alle dakkapellen die we in Amersfoort plaatsen voorzien van hoogwaardige VELUX-dakramen.

Uw ideale dakkapel in Amersfoort samenstellen

De ideale dakkapel voor uw Amersfoortse woning samenstellen is zeer eenvoudig bij Dakkapellen Modulair. Kies eerst het model dakkapel dat bij uw behoeften en smaak past. Daarna kunt u verschillende opties en afmetingen selecteren. Vervolgens kiest u het type VELUX-raam dat u wilt gebruiken, uploadt u foto’s van uw dak en vult u de dakhelling in. Ten slotte vult u uw gegevens in en klikt u op ‘Verstuur’. Vervolgens nemen we spoedig contact met u op en komen we tot een persoonlijke prijsopgave. Zo is de realisatie van uw dakkapel in Amersfoort binnen handbereik!

Dakkapel Amersfoort samenstellen

dakkapellen modulair

Met Dakkapellen Modulair in één dag meer loopruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Basis

De meest optimale oplossing voor extra daglicht en ruimte.

Dakkapel Modulair Serre Hard Top

Meer ruimte, isolerend dak en tot 3 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair Serre

Meer ruimte en tot 5 x meer daglicht.

Dakkapel Modulair basis panorama

Nu nóg meer zicht, extra daglicht en gezond leefklimaat onder je dak

Dakkapel Modulair serre panorama

Voor een uitstekend beleefklimaat.

Waarom Dakkapellen Modulair?

De modulaire opbouw, compacte oplossingen waar geen vergunning voor nodig is, het gebruik van gerenommeerde VELUX-dakramen… we hebben al enkele belangrijke voordelen van Dakkapellen Modulair genoemd. We noemen er graag nog een. Met een dakkapel van Dakkapellen Modulair tovert u uw zolder in korte tijd om tot volwaardige kamer. Daar hoeft u zelf weinig voor te doen, want de monteurs van Dakkapellen Modulair leveren vlot en vakkundig werk. Die vakkundigheid wordt extra onderstreept met 10 jaar garantie op de montage (vraag naar de voorwaarden).

Dakkapellen modulair | Duurzaam | Duurzaam materiaal | wereldbol | Eco

Duurzaam materiaal
 

Een dakkapel van Dakkapellen Modulair is onderhoudsarm. Dat komt door de hoogkwalitatieve materialen en de uitgekiende constructie. En ook de VELUX dakramen die we standaard toepassen in onze modulaire dakkapellen zijn van zichzelf al bijzonder duurzaam.

Dakkapellen modulair | Kwaliteit | Kwaliteit en design van VELUX

Kwaliteit en design
van VELUX

VELUX maakt al meer dan 75 jaar dakramen, en is dus niet voor niets toonaangevend in de wereld. Zowel in kwaliteit als in design. Om u het beste te kunnen bieden, kiezen wij dus exclusief voor VELUX dakramen.

Dakkapellen modulair | uitbreidingsmogelijkheden | Naadloze uitbreiding

Naadloze uitbreiding
 

Elke modulaire dakkapel is voorzien van VELUX dakramen. Dat geeft u het gemak van een enorme range aan raamdecoratieproducten. Van rolgordijn tot zonwering, van rolluik tot vouwgordijn tot insectenhor. Alles is mogelijk, zelfs elektrische bediening!

Dakkapellen modulair | Goede isolerende eigenschappen | Hoge isolatiewaarde

Goede isolerende eigenschappen

Door optimale materiaalkeuze en constructie hebben dakkapellen van Dakkapellen Modulair standaard al een hoge isolatiewaarde. Dat geldt ook voor de VELUX dakramen die we toepassen. Daarin wordt bijvoorbeeld ThermoTechnologyTM isolatiemateriaal gebruikt.

Dakkapellen modulair | Snelle montage | Klok

Snelle montage
 

Door te kiezen voor onze modulaire dakkapel (op basis van de VELUX dakkapel), kiest u voor gemak en voor zo min mogelijk overlast. Na het maken van de opening in het dak wordt uw dakkapel compleet geplaatst en afgemonteerd. En in de meeste gevallen plaatsen we de dakkapel vergunningsvrij!

Dakkapellen modulair | Garantie | 10 jaar garantie | Certificaat

10 jaar garantie
 

Een dakkapel waar je geen omkijken naar hebt ... dat is wat wij u bieden met onze modulaire dakkapellen. Zo biedt elk VELUX dakraam u de zekerheid van een schriftelijk vastgelegde fabrieksgarantie van tien jaar. Wel zo betrouwbaar!

Kies uw dakkapel in Den Haag

Gratis advies voor uw zolderkamer

Onze service gaat verder! Voor persoonlijk advies hoeft u niet eens de intentie te hebben om door ons een dakkapel te laten plaatsen bij u in Amersfoort. We bieden namelijk gratis advies op basis van foto’s van uw huis, gewoon via onze website. Wilt u een extra zolderkamer of een thuiswerkplek creëren? Upload een foto en ontvang binnen 24 uur advies over de beste oplossingen voor meer licht en ruimte, inclusief suggesties voor raamdecoratie. Daarna kunt u altijd nog beslissen of en welke dakkapel u wilt laten plaatsen.

De voordelen van Dakkapellen Modulair

Met een dakkapel van Dakkapellen Modulair transformeert u uw zolder snel en moeiteloos tot een volwaardige kamer. Ons deskundige installatieteam werkt vlot en vakkundig; doorgaans is een dakkapel in Amersfoort binnen een dag geplaatst. Bovendien bieden we 10 jaar garantie op de montage, omdat we vertrouwen hebben in de kwaliteit van ons werk.

Duurzaamheid en kwaliteit van VELUX

We vertrouwen voor onze dakkapellen op VELUX, een toonaangevend merk dat al meer dan 75 jaar dakramen produceert van topkwaliteit. Uw dakramen zijn warmte-isolerend, soepel in gebruik en compatibel met de vele accessoires en raamdecoratieproducten van VELUX zoals rolgordijnen, zonwering, rolluiken, vouwgordijnen en elektrische bedieningssystemen.

Dakkapel in Amersfoort laten plaatsen
Velux Dakkapel Amersfoort

Uw dakkapel in Amersfoort door Dakkapellen Modulair

Stelt u nog eens voor hoe uw zolder eruit zou kunnen zien en maak het werkelijkheid met Dakkapellen Modulair. Kies voor de flexibiliteit, kwaliteit en snelheid van onze service en modulaire dakkapellen. Zo realiseren we uw droom van een ruimere, lichtere zolderkamer in Amersfoort met dé ideale dakkapel. 

Dakkapel in Amersfoort plaatsen

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.