fbpx

Verhoef Dakramen

Samen met Dakvenster@work is Verhoef dakramen de initiatiefnemer van Dakkapellen modulair B.V.

Als VELUX montagepartner zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in dakkapel-oplossingen met VELUX dakramen. Wij werkten al veel samen met Dakvenster@work en samen met hen zijn wij op zoek gegaan naar wat in onze ogen de perfectionering is van de dakkapel met VELUX dakramen. Dit resulteerde in de oprichting van Dakkapellen Modulair B.V. in 2018.

Zoals gezegd zijn wij, Verhoef Dakramen, gespecialiseerd in dakkapel-oplossingen. Wij informeren u graag over uiteenlopende mogelijkheden, zoals een dakkapel serre of een vergunningsvrije dakkapel met VELUX dakramen.

Waarom kiezen voor Verhoef Dakramen?

  • Specialist in VELUX dakramen, lichtstraten en dakkapellen
  • Persoonlijk advies op gebied van daglicht en ventilatie
  • Officieel VELUX montagepartner
  • 99% van onze klanten beveelt ons aan

Onze monteurs

  • Worden intern en bij VELUX opgeleid
  • Hebben een hart voor vakmanschap
  • Werken nauwkeurig
  • Leveren de klus schoon en opgeruimd op

 

onze Recente projecten

Nieuwe VELUX SMART-tools

VELUX heeft een reeks SMART-tools ontworpen om professionals en architecten te helpen ruimtes om te toveren tot favoriete plekken.

Modulaire Dakkapel Basis Project Noordwijk

Verhoef Dakramen heeft een Modulaire Dakkapel Basis met wel vijf VELUX dakramen geplaatst. Juist de spant, waarvan je kunt denken dat hij in de weg zit, is in deze ruimte een eyecatcher geworden.

Modulaire Dakkapel Basis Utrecht

In navolging van de twee buren, heeft een derde bewoner een Modulaire Dakkapel Basis aangeschaft. Dat levert een mooi plaatje op van drie identieke dakkapellen op, die nauwelijks opvallen in het dakvlak.

Dakkapel basis en traditioneel Driebergen-Rijssenburg

Voor dit project in Driebergen Rijssenburg had onze klant maar een wens: Zo veel mogelijk ruimte. Deze zolder moest er een met meerdere functies worden, en dat is gelukt.

Dakkapel serre Bergschenhoek

Bij deze woning liepen onze klanten tegen een herkenbaar probleem aan. Het benedenhuis was lekker ruim, de tussenverdieping voldeed ook aan hun wensen, maar de zolder was zo onpraktisch en moeilijk in te delen. Onze hulp werd ingeschakeld.

Vergunningsvrije dakkapel plaatsen

Wist u dat er mogelijkheden zijn om een dakkapel vergunningsvrij te plaatsen. Maar hoe is dat mogelijk en wat zijn de eisen om hieraan te voldoen? In dit artikel leggen we uit aan welke voorwaarden moeten worden voldaan om een dakkapel vergunningsvrij te plaatsen.

Modulaire Dakkapel traditioneel

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel traditioneel duo

Meer daglicht en extra ruimte in een dag

Van onze Dakkapel Modulair Traditioneel fabriceren we elk onderdeel van tevoren. Daardoor laat ook dit type zich in één dag plaatsen.

Modulaire Dakkapel
serre

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel serre duo

Meer ruimte en tot 3x meer daglicht

Niet alleen de schuine voorzijde bestaat uit VELUX dakramen, maar ook het ‘dak’. Daarmee biedt de Dakkapel Modulair Serre u tot wel 3 x meer lichtinval.

Modulaire Dakkapel
basis

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel basis duo

Extra ruimte in een compacte oplossing

In de Dakkapel Modulair Basis zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen.

Modulaire Dakkapel Panorama

Nu nóg meer zicht en extra daglicht

Haal buiten naar binnen met deze dakkapel. Door de lengte van de ramen stroomt een overvloed aan daglicht de kamer in. En omdat de ramen tot laag boven de vloer doorlopen, heeft u een panoramisch uitzicht.

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.

In één dag meer loopruimte en tot 3x meer daglicht met dakkapellen modulair