Jeroen van Schijndel
Jeroen van Schijndel

Jeroen van Schijndel​

Jeroen van Schijndel is een begeesterd vakman die na de opleiding MTS Bouwkunde in 1988 als timmerman en meewerkend voorman aan de slag is gegaan bij een klein aannemingsbedrijf. Zodoende heeft hij de kans gekregen om veel uit te proberen en ervaring op te doen. Later heeft hij ook voor grote aannemers gewerkt waar hij als timmerman alles vanaf de grond opbouwde tot het gewenste eindresultaat. In 2010 is hij als zelfstandige verder gegaan, maar wel als deelnemer van een franchise.

Jeroen heeft het streven om altijd gericht mee te denken en oplossingen te zoeken met en voor zijn klanten. Dit geldt voor zowel materiaalkeuze als de gewenste werkwijze, om zodoende tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Jeroen is naast VELUX montagepartner ook Expert van Dakkapellen Modulair, omdat hij overtuigd is van de kwaliteit van deze dakkapellen.

Als u op zoek bent naar maatwerk, kan Jeroen van Schijndel u zeker adviseren in het kiezen van de juiste dakkapel.

onze Recente projecten

Dakkapel basis Utrecht

Twee buren in Utrecht kiezen voor een vergunningsvrije dakkapel met de Modulaire Dakkapel Basis. In deze uitvoering, de trio SK08, is hij maar liefst 3,80 meter breed. Door de strakke en subtiele uitstraling van de dakkapel ziet hij vanaf buiten bescheiden uit. Van binnen is de ruimtewinst verrassend!

Best Western Hotel Slenaken

Dakkapel Modulair Serre trio UK08/UK04 In het hoogst gelegen hotel van Nederland is deze serre geplaatst. Hotel Slenaken maakt van deze kamer een ‘Skyroom’. Een prachtig ruime en lichte kamer met een fenomenaal uitzicht.

Modulaire

Dakkapel traditioneel

Jeroen van Schijndel

Meer daglicht en extra ruimte in een dag

Van onze Dakkapel Modulair Traditioneel fabriceren we elk onderdeel van tevoren. Daardoor laat ook dit type zich in één dag plaatsen.

Modulaire

Dakkapel serre

Jeroen van Schijndel

Meer ruimte en tot 3x meer daglicht

Niet alleen de schuine voorzijde bestaat uit VELUX dakramen, maar ook het ‘dak’. Daarmee biedt de Dakkapel Modulair Serre u tot wel 3 x meer lichtinval.

Modulaire

Dakkapel basis

Jeroen van Schijndel

Extra ruimte in een compacte oplossing

In de Dakkapel Modulair Basis zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen.

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.

Jeroen van Schijndel