fbpx
Jeroen van Schijndel

Jeroen van Schijndel​

Jeroen van Schijndel is een begeesterd vakman die na de opleiding MTS Bouwkunde in 1988 als timmerman en meewerkend voorman aan de slag is gegaan bij een klein aannemingsbedrijf. Zodoende heeft hij de kans gekregen om veel uit te proberen en ervaring op te doen. Later heeft hij ook voor grote aannemers gewerkt waar hij als timmerman alles vanaf de grond opbouwde tot het gewenste eindresultaat. In 2010 is hij als zelfstandige verder gegaan, maar wel als deelnemer van een franchise.

Jeroen heeft het streven om altijd gericht mee te denken en oplossingen te zoeken met en voor zijn klanten. Dit geldt voor zowel materiaalkeuze als de gewenste werkwijze, om zodoende tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Jeroen is naast VELUX montagepartner ook Expert van Dakkapellen Modulair, omdat hij overtuigd is van de kwaliteit van deze dakkapellen.

Als u op zoek bent naar maatwerk, kan Jeroen van Schijndel u zeker adviseren in het kiezen van de juiste dakkapel.

onze Recente projecten

Previous slide
Next slide

Kies uw Modulaire dakkapel

Uw persoonlijke smaak maar bijvoorbeeld ook de extra ruimte die u wenst, zullen bepalend zijn voor uw keuze van het type modulaire dakkapel.

Modulaire Dakkapel traditioneel

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel traditioneel duo

Meer daglicht en extra ruimte in een dag

 

Van onze Dakkapel Modulair Traditioneel fabriceren we elk onderdeel van tevoren. Daardoor laat ook dit type zich in één dag plaatsen.

Modulaire Dakkapel
basis

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel basis duo

Extra ruimte in een compacte oplossing

 

In de Dakkapel Modulair Basis zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen.

Modulaire Dakkapel
Serre Hard Top

Meer ruimte, isolerend dak en tot 4x meer daglicht

 

In de Dakkapel Modulair Serre Hard Top zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen. 

Modulaire Dakkapel Serre

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel serre duo

Meer ruimte en
tot 4x meer daglicht

 

Niet alleen de schuine voorzijde bestaat uit VELUX dakramen, maar ook het ‘dak’. Daarmee biedt de Dakkapel Modulair Serre u tot wel 4 x meer lichtinval.

Modulaire Dakkapel
basis panorama

Nu nóg meer zicht en extra daglicht

 

Haal buiten naar binnen met deze dakkapel. Door de lengte van de ramen stroomt een overvloed aan daglicht de kamer in. En omdat de ramen tot laag boven de vloer doorlopen, heeft u een panoramisch uitzicht.

Modulaire Dakkapel
serre panorama

Ultiem uitzicht en uitstekend leefklimaat

 

De zolder is vaak een onder­gewaardeerde ruimte, terwijl juist de zolder bijzonder is. De zolder is vaak een ruimte met interessante hoekjes, nisjes en balken die een bijzondere sfeer creëren.

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.

In één dag meer loopruimte en tot 3x meer daglicht met dakkapellen modulair