Dekker Egmond

Fa. A.S. Dekker & Zn. uit Egmond-Binnen is het aannemersbedrijf in de regio Egmond en Heiloo. Sinds 1989 zijn zij actief in renovatie, onderhoud en nieuwbouw. Het bedrijf is werkzaam in de particuliere markt alsmede voor semi-overheid in de regio.

A.S. Dekker & Zn. is onder ander gespecialiseerd in het vervangen of plaatsen van dakvenstersystemen van VELUX. De afgelopen jaren hebben ze diverse trainingen bij VELUX gevolgd om hun kennis van de producten te vergroten. Sinds 2013 zijn ze ook VELUX montagepartner.

Voor het plaatsen van dakkapellen, maar ook voor complete renovatie of uitbreiding van onder andere uw zolder bent u bij A.S. Dekker & Zn. op het juiste adres.

Wij zijn ook Expert van Dakkapellen Modulair. Omdat we veel VELUX ramen plaatsen, hebben we ook de stap naar het plaatsen van deze dakkapellen met VELUX dakramen gezet.

Dekker Egmond, Dakkapellen Modulair

Egmond-binnen

onze Recente projecten

Dakkapel basis Utrecht

Twee buren in Utrecht kiezen voor een vergunningsvrije dakkapel met de Modulaire Dakkapel Basis. In deze uitvoering, de trio SK08, is hij maar liefst 3,80 meter breed. Door de strakke en subtiele uitstraling van de dakkapel ziet hij vanaf buiten bescheiden uit. Van binnen is de ruimtewinst verrassend!

Best Western Hotel Slenaken

Dakkapel Modulair Serre trio UK08/UK04 In het hoogst gelegen hotel van Nederland is deze serre geplaatst. Hotel Slenaken maakt van deze kamer een ‘Skyroom’. Een prachtig ruime en lichte kamer met een fenomenaal uitzicht.

Modulaire

Dakkapel traditioneel

Dekker Egmond, Dakkapellen Modulair

Meer daglicht en extra ruimte in een dag

Van onze Dakkapel Modulair Traditioneel fabriceren we elk onderdeel van tevoren. Daardoor laat ook dit type zich in één dag plaatsen.

Modulaire

Dakkapel serre

Dekker Egmond, Dakkapellen Modulair

Meer ruimte en tot 3x meer daglicht

Niet alleen de schuine voorzijde bestaat uit VELUX dakramen, maar ook het ‘dak’. Daarmee biedt de Dakkapel Modulair Serre u tot wel 3 x meer lichtinval.

Modulaire

Dakkapel basis

Dekker Egmond, Dakkapellen Modulair

Extra ruimte in een compacte oplossing

In de Dakkapel Modulair Basis zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen.

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.

Dekker Egmond, Dakkapellen Modulair