fbpx

Dakraam Techniek

Bent u op zoek naar echte vakmannen die gespecialiseerd zijn in het monteren van onze Modulaire Dakkapellen? Dan bent u bij Dakraam Techniek aan het juiste adres!
Dakraam techniek is officieel VELUX montagepartner en Dakkapellen Modulair Expert. We volgen met regelmaat trainingen. Dankzij deze trainingen kunnen wij u voorzien van de nieuwste en beste adviezen. De monteurs van Dakraam Techniek hebben inzicht in de bouwtechnische aspecten, zoals dakconstructie-aanpassingen, die aan de orde zijn bij het plaatsen van de dakkapellen. Ook zijn al onze monteurs in het bezit van een VCA-certificaat. Doordat we in het bezit zijn van dit certificaat laten we zien dat we het belangrijk vinden om een veilige werksituatie te creëren. Neem nu contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Berkel en Rodenrijs

onze Recente projecten

Nature Collection, nieuwe dakraamgordijnen van VELUX

Nature Collection, de nieuwe dakraamgordijnen van VELUX. Ze zijn voornamelijk gemaakt van gerecyclede materialen en hebben een verlaging van 50% op de #carbonfootprint dan de VELUX standaard jaloezieën.

Once you see it, You can’t unsee it. VELUX – Transforming Spaces

Het heeft iets unieks om ons voor te stellen hoe onze huizen ten goede kunnen worden veranderd – en als we onszelf eenmaal hebben toegestaan ​​om het ons voor te stellen, is het vaak moeilijk om het weer ongezien te zien. Met VELUX dakramen kunt u elke ruimte omtoveren tot een favoriete plek – een plek om te ontspannen, productief te zijn of herinneringen te creëren met dierbaren.

Nieuwe VELUX SMART-tools

VELUX heeft een reeks SMART-tools ontworpen om professionals en architecten te helpen ruimtes om te toveren tot favoriete plekken.

Modulaire Dakkapel Basis Project Noordwijk

Verhoef Dakramen heeft een Modulaire Dakkapel Basis met wel vijf VELUX dakramen geplaatst. Juist de spant, waarvan je kunt denken dat hij in de weg zit, is in deze ruimte een eyecatcher geworden.

Modulaire Dakkapel Basis Utrecht

In navolging van de twee buren, heeft een derde bewoner een Modulaire Dakkapel Basis aangeschaft. Dat levert een mooi plaatje op van drie identieke dakkapellen op, die nauwelijks opvallen in het dakvlak.

Dakkapel basis en traditioneel Driebergen-Rijssenburg

Voor dit project in Driebergen Rijssenburg had onze klant maar een wens: Zo veel mogelijk ruimte. Deze zolder moest er een met meerdere functies worden, en dat is gelukt.

Modulaire Dakkapel traditioneel

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel traditioneel duo

Meer daglicht en extra ruimte in een dag

 

Van onze Dakkapel Modulair Traditioneel fabriceren we elk onderdeel van tevoren. Daardoor laat ook dit type zich in één dag plaatsen.

Modulaire Dakkapel
basis

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel basis duo

Extra ruimte in een compacte oplossing

 

In de Dakkapel Modulair Basis zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen.

Modulaire Dakkapel
Serre Hard Top

Meer ruimte, isolerend dak en tot 4x meer daglicht

 

In de Dakkapel Modulair Serre Hard Top zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen. 

Modulaire Dakkapel Serre

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel | dakkapel serre duo

Meer ruimte en
tot 4x meer daglicht

 

Niet alleen de schuine voorzijde bestaat uit VELUX dakramen, maar ook het ‘dak’. Daarmee biedt de Dakkapel Modulair Serre u tot wel 4 x meer lichtinval.

Modulaire Dakkapel
basis panorama

Nu nóg meer zicht en extra daglicht

 

Haal buiten naar binnen met deze dakkapel. Door de lengte van de ramen stroomt een overvloed aan daglicht de kamer in. En omdat de ramen tot laag boven de vloer doorlopen, heeft u een panoramisch uitzicht.

Modulaire Dakkapel
serre panorama

Ultiem uitzicht en uitstekend leefklimaat

 

De zolder is vaak een onder­gewaardeerde ruimte, terwijl juist de zolder bijzonder is. De zolder is vaak een ruimte met interessante hoekjes, nisjes en balken die een bijzondere sfeer creëren.

Blijf op de hoogte

Vul uw e-mailadres in om via onze nieuwsbrief op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen.
U kunt de nieuwsbrief op elk moment opzeggen.

In één dag meer loopruimte en tot 3x meer daglicht met dakkapellen modulair