fbpx

Cashback op dakkapellen

Een dakkapel dé ideale oplossing voor meer ruimte op zolder. Door een dakkapel van Dakkapel Modulair toe te voegen aan je zolder, heb je direct een oplossing met meer daglicht, frisse lucht én extra woonruimte! De dakkapel is binnen 1 dag te plaatsen, in vele gevallen vergunningsvrij, en is bovendien beschikbaar met bijpassende raamdecoratie en zonwering. Tot 30 april heeft VELUX een mooie cashback actie dus nu is het extra interessant om voor een Dakkapellen Modulair oplossing te gaan.

Fotografie ©VELUX

Hoe werkt deze actie?

Heb je tussen 15 maart en 30 april 2021 een dakkapel van Dakkapel Modulair aangeschaft? Vul na plaatsing vóór 15 december jouw gegevens in via onderstaande knop en ontvang, na controle van alle gegevens door VELUX, uiterlijk 31 januari 2022 het cashbackbedrag op je rekening.

Bekijk de actievoorwaarden om te zien hoeveel cashback jij per product krijgt. De cashback kan oplopen tot wel €500 per dakkapel!

Profiteer nu door jouw factuur te uploaden!

Bekijk onze dakkapellen

Uw persoonlijke smaak maar bijvoorbeeld ook de extra ruimte die u wenst, zullen bepalend zijn voor uw keuze van het type modulaire dakkapel.

Modulaire Dakkapel traditioneel

Meer daglicht en extra ruimte in een dag

Van onze Dakkapel Modulair Traditioneel fabriceren we elk onderdeel van tevoren. Daardoor laat ook dit type zich in één dag plaatsen.

Modulaire Dakkapel serre

Dakkapellen Modulair | Modulaire dakkapel serre | VELUX dakkapel serre

Meer ruimte en tot 3x meer daglicht

Niet alleen de schuine voorzijde bestaat uit VELUX dakramen, maar ook het ‘dak’. Daarmee biedt de Dakkapel Modulair Serre u tot wel 3 x meer lichtinval.

Modulaire Dakkapel basis

Dakkapellen modulair | Modulaire dakkapel basis | VELUX dakkapel

Extra ruimte in een compacte oplossing

In de Dakkapel Modulair Basis zijn de VELUX dakramen schuin geplaatst. Daardoor komt er meer daglicht uw ruimte binnen dan bij een traditionele dakkapel met rechte ramen.